Videoton ubedljiv - "Grobari" dali tri od pet!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.10.2016.
18:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Videotona upisali su više nego ubedljivu pobedu u okviru 13. kola mađarskog šampionata, a srpski internacionalci i bivši napadači Partizana Danko Lazović i Marko Šćepović bili su pucački raspoloženi.

vidi.hu
vidi.hu

Povezane vesti

Vicešampion Mađarske savladao je Pakši iz Fehervara u okviru 13. kola mađarskog prvenstva rezultatom 5:1 (3:1) a srpski internacionalci iz redova Videotona bili su više nego raspoloženi za postizanje golova.

Dvojica bivših napadača Partizana Danko Lazović i Marko Šćepović postigli su tri od pet golova Videotona u ubedljivoj pobedi čime su dali nemerljiv doprinos novom uspehu mađarskog kluba.

Gosti iz Fehervara dobro su otvorili duel na "Pančo Areni" pogotkom već u četvrtom minutu igre, ali je Videoton do 38. minuta stigao do potpunog preokreta preko Gerešija i Šćepovića.

Bivši fudbaler Partizana postigao je dva gola na današnjem meču, od kojih drugi iz jedanaesterca. Danko Lazović je bio strelac petog gola za Videoton u 63. minutu kada je pitanje pobednika bilo rešeno a gosti imali dva igrača manje.

Nakon današnje pobede Videoton zauzima drugu poziciju na tabeli sa 23 osvojena boda, a dvojica bivših fudbalera Partizana koji nastupaju za ovaj mađarski klub zajedno su postigli sedam prvenstvenih golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
18:43

Svi oni prorade pored Danka, covek bi svakog napadaca digao iz mrtvih...