Vidal na "hlađenju"!

Autor: Boris Jovanović
petak 20.02.2015.
12:27
Izvor: Sportske.net

Nema mira, Čileanac pravi probleme koje Juve neće tolerisati. Sukob sa Alegrijem, "Kralj Artur" na tribinama večeras protiv Atalante!

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Nema mira između Maksa Alegrija i Artura Vidala. Odnosi su nategnuti od kada je Toskanac stigao na klupu Juventusa, Vidal više nije nedodirljiv, a kada se igra sa trojicom vezista, njegovo mesto je upitno.

Uz to, klub je ljut ne samo zbog one tuče u ranu zoru ispred diskoteke već jer je Čileanac igrao povređen na Mondijalu. On i sada nije dovoljno spreman, ali se čini da je Juve propustio veliku priliku da ga proda prošlog leta i da mu je cena sada manja. Italijanski mediji tvrde da Vidal ne razmišlja više samo o fudbalu, da želi da ode u Englesku za veći novac, da je mnogo nervozniji nego prošlih sezona.

Već je bio upozoravan, a Juventus je navodno spreman i da izgubi novac, ali da ga se otarasi.

Danas se priča o novom incidentu, sukobu sa Alegrijem na treningu pred večerašnji duel sa Atalantom. Naime, Alegri je besan i zbog promašenog penala, ali i igre Vidala u Ćezeni, čak se pominje da je Čileanac prećutao povredu. Večeras je trebalo da bude na klupi protiv Atalante, ali posle razmene vatre sa trenerom, neće biti u kombinaciji.

Tačnije, meč će gledati sa tribina, a verovatno će duel sa Dortmundom u Ligi šampiona početi sa klupe.

Ali, to je samo vrh ledenog brega, Juventus ga je upozoravao da promeni ponašanje i pristup, izgleda da su njegove misli negde drugde. Zbog toga i ovi ispadi, kako sada stvari stoje čini se da je on odigrao svoje najbolje dane među "Bjankonerima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Friday, 20.02.2015
13:38

Ovo se desi kada ne prodas igraca koji zeli da ode.

avatar
JUVENTIN
Friday, 20.02.2015
16:21

On nije zeleo da ode

avatar
kalegospodarvremenabrateuuuuu
Friday, 20.02.2015
18:19

Bas volim sto nece izvuci pare koje su mogli izvuci letos od Junajteda,tako ce proci i sa Pogbom. Juventus precenjuje igrace a dobro znamo da se ni jedan igrac ne zeli zadrzati u Juventusu, zele u neki klub od velikana a Juventus to nije trenutno.