Vezista Monaka menja Pogbu u reprezentaciji Francuske

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.03.2017.
00:01
Izvor: Sportske.net

Narednog vikenda nas očekuju utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Francuzi će biti oslabljeni za povređenog vezistu Junajteda.

EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Didije Dešam je objavio spisak igrača na koje računa za predstojeći meč sa Luksemburgom u okviru kvalifikacija, kao i prijateljski susret sa Španijom, čitav spisak pogledajte OVDE.

Morao je ipak da napravi jednu korekciju, kako se fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba povredio tokom utakmice 1/8 finala Lige Evrope sa Rostovom, a umesto njega pozvao je vezistu Monaka Tijemua Bakajoka.

Bakajoko igra u sjajnoj formi, nedavno je svojim golom presudio Mančester sitiju u 1/8 finala Lige Šampiona, odigrao je zaista sjajan meč protiv "Građana".

On je peti igrač "Kneževa" koji se nalazi na Dešamovom spisku, kako su pre njega poziv dobili defanzivci Mendi i Sidibe, vezista Lemar i supertalentovani napadač Kilijan Mbape.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PADAMNAGORE
Sunday, 19.03.2017
09:23

Pa i lici na njega sto je najace.n90% igraca Francuske su crnci, sto je ok. Nemam nista protiv. Ali Francuski narod izumire polako, ili prosto nisu talentovani za sport?

avatar
BajaPapaja
Sunday, 19.03.2017
03:58

Nije dobar s loptom kao Pogba, ali vrhunski igrac. Borben je neverovatno. Pogba radi sta se od njega ocekuje i dalje, ali prerano je poleteo u zvezde i to moze da ga kosta. Vidi se vec koliko paznje posvecuje stvarima koje nisu vezane za samu igru. U Juventusu je bio gladan dokazivanja, sada vec oseca da je zvezda i da se sve vrti oko njega pa sve shvata lezernije. I nemojte misliti da lose igra, samo igra drugaciju ulogu pa zato ne daje golove i asistencije kao u Juveu, ali radi savrseno ono sto se od njega ocekuje.

avatar
Sunday, 19.03.2017
01:32

u francuskoj repki sve neki crnci

avatar
King Didier Drogba
Sunday, 19.03.2017
01:05

Pa on je i bolji od Pogbe.