Vest Hem žestoko opleo po Pajeu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.01.2017.
14:00
Izvor: Beta

Fudbalski klub Vest Hem optužio je danas svog bivšeg igrača Dimitrija Pajea za "nedostatak posvećenosti i poštovanja", nakon što je francuski reprezentativac prešao u Olimpik iz Marseja.

AP Photo/Frank Augstein, File
AP Photo/Frank Augstein, File

Povezane vesti

Paje je potpisao ugovor na četiri i po godine sa Olimpikom, nekoliko nedelja pošto je obavestio trenera Vest Hema Slavena Bilića da želi da napusti londonski klub.

Uprava Vest Hema je u saopštenju navela da nije morala da proda Pajea, a kopredsednik Dejvid Saliven rekao je da je želeo da fudbaler ostane, kako bi od njega napravio primer.

Saliven je dodao da je Bilić odobrio prodaju Pajea, "u interesu jedinstva u ekipi".

"Klub izražava razočaranje što Dimitri Paje nije pokazao posvećenost i poštovanje Vest Hemu, koje su mu klub i navijači pokazali, posebno prošle godine, kada je sa njim potpisan unosan novi ugovor. Želim da bude jasno da nismo imali finansijske potrebe da prodajemo naše najbolje igrače i da je odluka o njegovom odlasku u skladu sa željama trenera", naveo je Saliven u saopštenju.

"Da budem iskren, članovi uprave i ja smo želeli da Paje ostane, kako bismo napravili primer od njega, da nijedan igrač nije veći od kluba. Uveren sam da smo kvalitetnim igračima koje smo doveli u januaru pojačali ekipu", dodao je on.

Paje je u junu 2015. godine iz Olimpika za 10,7 miliona funti prešao u Vest Hem, sa kojim je prošlog februara potpisao novi ugovor na pet i po godina.

On je u prvoj sezoni postigao 12 golova i bio je nominovan za najboljeg igrača godine. Tokom prošle sezone Vest Hem je pobedio u 50 odsto utakmica kada je Paje bio u sastavu, a propustio je osam utakmica.

Paje je prikazao dobre partije na Evropskom prvenstvu prošlog leta, kada je sa Francuskom izgubio u finalu od Portugala.

On je ove sezone postigao tri gola, a početkom meseca rekao je da ne želi više da igra za klub. Pre nego što ga je prodao, Vest Hem je odbio dve ponude Olimpika.

Tokom januarskog prelaznog roka Vest Hem je doveo Roberta Snodgrasa iz Hala i Žozea Fontea iz Sautemptona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
malialejandro4LFC
Monday, 30.01.2017
16:34

Mozda je nevezano za ovu vest,ali kako to da niste objavili da je Adam Lalana proglasen za najboljeg igraca Engleske u 2016. godini?

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 30.01.2017
17:55

U pravu si, nije bitno na ovoj vesti..

avatar
mihac_reds
Monday, 30.01.2017
18:08

Ne znam cemu ovi minusi???

avatar
Čeki
Monday, 30.01.2017
16:17

Ovo nije u redu s njegove strane, cim nekom ide lose hoce da ode.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Monday, 30.01.2017
15:40

Trebali ste ga ostaviti do kraja ugovora u drugi tim!!!

avatar
Непобедиви
Monday, 30.01.2017
16:51

Realno, trebalo je tako da se postupi, da bi se poslala jasna poruka svim igracima, ali VH bi tim postupkom izgubio veliku kolicinu novca.

avatar
Golzalo Higuain
Tuesday, 31.01.2017
01:31

da su roblje?! to je ta poruka koju ti ne kontas!

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Monday, 30.01.2017
22:58

Ne bi uzeli ovu svotu novca za koju je prodat tu oni gube

avatar
Joey Barton
Monday, 30.01.2017
20:07

Ne bi izgubio nista. Ako on nece da postuje ugovor tj. da igra kad mu se kaze, ni klub ne treba da ga postuje tj. da placa vucibatinu. A i ne bi mogao da predje u drugi klub jer je pod ugovorom sa Junajtedom, a kada bi doslo do tuzbe, verujem da bi klub lako dobijo presudu, jer je isti prvi prekrsio ugovor. Tako je to. Trebali su da naprave primer od njega, kao npr. da se Hajberi nije dogodio mozda bi i danas gledaoci stojali na tribinama i gurali se umesto da lepo sede.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Monday, 30.01.2017
19:42

Jeste u pravu si izgubio bi dosta para

avatar
Gaucho10
Monday, 30.01.2017
15:15

Lik nista nije uradio i glumi nekog fudbalera..nZna se ko u svetu fudbala moze da radi ovakve stvari i da mu se ne zameri..nPogle sad i ovog Van Anholta, pa sine ko si ti da neces da igras za klub.Pogledajte sam koliko ima momaka koji bi sve dali za takvu sansu, a on nece da igra.Kreten