Vest Hem slomio Bornmaut u finišu!

Autor: Boban Filipović
nedelja 21.08.2016.
18:59
Izvor: Sportske.net

Golom Majkla Antonija u samom finišu meča, 'Čekićari' su upisali prvu prvenstvenu pobedu ove sezone.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Ključan trenutak utakmice odigrane između Vest Hema i Bornmauta na Olimpijskom stadionu u Londonu, kojom je  spuštena zavesa na drugo kola Premijer lige, zbio se u 77. minutu meča kada su gosti ostali sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Artera.

Ekipa Slavena Bilića je osam minuta kasnije materijalizovaal brojčanu prednost i postigla gol vredan tri boda.

Strelac je bio Majkl Antonio udarcem glavom sa druge stative nakon centaršuta sa levog krila Gokhana Torea, Turčina koji je stigao ovog leta u istočni London iz Bešiktaša.

Zanimljivo, Bormanut je imao veči posed lopte od rivala, uputio više udaraca u okvir gola rivala, golman Vest Hema Adrijan je upisao čak šest uspešnih intervencija, pa je on poneo titulu junaka trijumfa.

Adrijan je u nadoknadi 'vadio kestenje' iz vatre ukrotivši dobre pokušaje Džošue Kinga i Simona Fransisa. Na drugoj strani je novajlja Kaljeri propustio priliku da postigne svoj prvoligaški prvenac kada je izašao sam pred Boruca u 95. minutu, pa je ostalo 1:0.

Jedini gol koji je pao na ovom meču pogledajte OVDE.

 
Podsetimo, 'Čekićari' su nezasluženo praženi u prvom kolu od Čelsija na 'Stamford Bridžu' sa 2:1, presudio im je Diejgo Košta u samoj završnici, iako je prgavi Brazilac sa španskim pasošem morao da bude isključen dosta ranije.

'Trešnjicama' je ovo drugi prvenstveni poraz ove sezone, oni su u prvom kolu izgubili pred svojom publikom od Mančester Junajteda (1:3) i poslednji su na tabeli Premiejer lige nakon drugog kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke