Vest Hem ostao bez jednog od najboljih do kraja sezone!

Autor: Pavle Lazarević
petak 06.05.2016.
17:51
Izvor: Sportske.net

"Čekićari" se i dalje bore za mesto među prva četiri tima Premijer lige, ali će im posao u predstojeća tri kola biti još teži.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Tim iz istočnog dela Londona igra sjajnu sezonu u Premijer ligi, predvođeni Slavenom Bilićem na klupi i virtouznim Dmitrijem Pajeom na terenu, još uvek imaju šanse da se domognu četvrte pozicije i kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sledeće sezone će se preseliti na Olimpijski stadion, kapaciteta 60 hiljada mesta i u naredna tri kola će pokušati da iznenade mančesterske rivale i budu ispred njih na kraju sezone.

Ipak, u predstojeća tri meča će im taj zadatak biti veoma otežan, jer se prvi golman Španac Adrijan povredio u meču protiv Vest Broma, prošlog vikenda i po svemu sudeći će propustiti završetak sezone.

"Povreda nije ozbiljna, ali će ga nažalost odvojiti od terena do kraja sezone. Uprkos tome, imamo sjajnu zamenu, Darena Rendolfa. Kada god je nastupao, bio je fenomenalan, on je jedan od glavnih razloga što smo dogurali daleko u FA Kupu. Bio je sjajan protiv Junajteda i srećni smo što ga imamo u timu", rekao je strateg "Čekičara", Slaven Bilić.

Vest Hem je trenutno na šestoj poziciji, 'kaskaju' pet bodova za četvrtoplasiranim Mančester Sitijem, ali imaju i utakmicu manje.

U narednom kolu igraju sa Svonsijem kod kuće, u subotu od 16 časova, zatim u utorak dočekuju Mančester Junajted, direktnog konkurenta u borbi za četvrto mesto i u poslednjem meču sezone igraju na "Britaniji" protiv Stouka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke