Vest dana iz Rima: SMS 'nebesko-plavi' do 2022.

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.04.2017.
13:00
Izvor: Sportske.net

Jako zanimljiv dan na Apeninskom poluostrvu, barem kada su novi ugovori perspektivnih fudbalera u pitanju. Juventus vezao svog čarobnjaka, Lacio povukao isti potez.

Epa/Alessandro Di Meo
Epa/Alessandro Di Meo

Povezane vesti

Srpski internacionalac Sergej Milinković-Savić napravio je još jedan značajan korak u svojoj karijeri, pošto je u četvrtak stavio paraf na produžetak saradnje sa 'Nebesko-plavima'!

Lacio je na zvaničnom sajtu u kratkom saopštenju objavio da je Sergej Milinković-Savić (22) potpisao novi ugovor do juna 2022. godine.

Bivši fudbaler Vojvodine i Genka stigao je u Rim na leto 2015. godine, a tada je potpisao ugovor na pet godina.

Prethodnih nedelja bilo je nagoveštaja da će Sergej Milinković-Savić produžiti saradnju sa 'Nebesko-plavima' koji su odlučili da Srbinu dupliraju platu.

Još početkom godine bilo je reči o novom ugovoru za mladog reprezentativca Srbije, a kako sada stoje stvari Milinković-Savić je dobio platu od najmanje milion evra na godišnjem nivou.

Podsećamo da je SMS stavio paraf na novi ugovor u danu kada je i Juventus "vezao" Paola Dibalu do 2022. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikki92CFC
Thursday, 13.04.2017
15:43

Taman kad mu istekne ugovor ako bude srece igrace svoje prvo svetsko prvenstvo u Kataru. Jer ovaj ne planira da ga zove.

avatar
Anderton
Thursday, 13.04.2017
14:16

Pametno. Još sledeću sezonu da ostane u Laciju i onda ima dovoljno iskustva da može ići gde hoće.

avatar
Boban Dojcinoski
Thursday, 13.04.2017
17:28

pametno je za tim,jer sada ima duzi dogovor i morace neko da iskesira vise za njega,neznam kakav je igrac ne pratim Calco al 1m po sezoni i nije neka para za dobre mlade fudbalere

avatar
Mihajlo_NS
Thursday, 13.04.2017
13:12

Iskreno za njegove godine i razvijanje najbolje je tako. Ne verujem da ce ostati citav ugovor ali bar 2 godine uigravanja i onda pravac Juventus po meni najbolja opcija...ili neki drugi jaci klub iz Italije jer mu ova liga izuzertno odgovara.

avatar
Boban Dojcinoski
Thursday, 13.04.2017
17:29

kolko si skromen,mi manje ni vise Juve :D mnogo igraci su propali u jacim klubovima,a i njegov sadasnji kljub je dobar,bolje da si prvi strelac(igrac) Napoli nego da si zamena u Juve