Veratijev brat razočarao mnoge!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 08.03.2017.
14:58
Izvor: Sportske.net

Uoči večerašnjeg meča 1/8 finala Lige Šampiona između Barselone i Pari sen Žermena za francuski "L'ekip" govoio je Stefano Verati.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Marko Verati spada u red najtraženijih fudbalera na svetu. On je među najtalentovanijim vezistima na planeti, a to ga stavlja na spisak želja velikog broja klubova.

Poslednji klub u nizu koji je zainteresovan za njegove usluge je Barselona, a OVDE pročitajte i šta legenda "Kamp Noua" ima da kaže o prelaski italijanskog reprezentativca u Kataloniju.

Sada je uoči revanš meča 1/8 finala LŠ, govorio i Veratijev brat Stefano, a njegove reči mogle bi da razočaraju mnoge.

"Moj brat uvek poštuje tim za koji igra. Mislim da kada bi mogao, da bi ostao do kraja karijere u Parizu. Njegov sin je tu rođen, a i njemu samom se dopada sam grad", izjavio je Stefano Verati.

Veratijev brat je rekao i da očekuje da njegov brat pred kraj karijere ponovo zaigra u Peskari, ali i da očekuje da neki period provede u Kini.

"Prema mom mišljenju, Marko će se u Italiju vratiti samo ako PSŽ reši da ga proda. Moja procena je da će se on u svojoj 32. ili 33. godini vratiti u Peskaru da završi karijeru, ali i da će pre toga provesti nekih godinu dana u Kini", dodao je brat veziste Pari sen Žermena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Eglos Zero
Thursday, 09.03.2017
12:30

Sad platite za njega 85 m !

avatar
CZYNWA
Wednesday, 08.03.2017
18:41

Vrhunski veznjak, kakvih je sve manje. Tesko da ce ga Pariz pustiti, jer njima pare ne trebaju, a boljeg veznjaka tesko da ce dovesti.

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 09.03.2017
12:19

Lepo se jucerasnjom igrom ponudio barsi.cak mislim da je on napravio onaj bespotrebni faul nad neimarom kada je gol iz slobodnjaka.Sad se ocekuje njegov sigurni prelazak u barsu.,,zasluzio je,,

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 08.03.2017
16:44

idemo, placljivci iz barse da li je spreman crveni tepih za majstore iz Pariza???

avatar
Wednesday, 08.03.2017
16:22

Ovaj već masta o kini

avatar
3x3
Wednesday, 08.03.2017
16:46

Je l' to nesto lose? Pred kraj karije da uzme lepe pare, zasto da propusti priliku? Zato sto to vama zavidnim ljudima smeta? On u fudbalu treba da pruzi jos dosta, verovatno i hoce, a za tih godinu dana u Kini niko nece biti uskracen jer ce biti pred kraj karije i nece biti u najboljoj formi.