Verati: ''Imomo visoke ciljeve, znamo da možemo da igramo bolje''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.09.2016.
16:49
Izvor: Beta

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati rekao je da ekipa ima visoke ciljeve ove sezone, a priznao je i da dosadašnji rezultati do sada nisu na nivou očekivanja.

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

"Imali smo dobre pripreme, počeli smo sezonu osvajanjem trofeja i sa dve pobede u Ligi an (Ligue 1). Istina je da u poslednje dve utakmice stvari nisu išle baš dobro. Nismo imali mnogo vremena da se spremimo za Sent Etjen (1:1), ali da nismo primili gol u poslednjem minutu, ne bi se novinari pitali šta se dešava u ekipi. Ali, shvatamo da možemo da igramo bolje", rekao je Verati novinarima u Parizu.

PSŽ sutra počinje i takmičenje u Ligi šampiona, što je trofej koji vlasnici kluba najviše žele. Prvi protivnik je Arsenal.

"Važno je da budemo prvi u grupi, ali je realno mala razlika između prvog i drugog. Ne treba, međutim, sada razmišljati o tome, treba da se koncentrišemo na sutrašnju utakmicu. Arsenal je sjajan tim, koji zna da igra u Ligi šampiona. Imaju mnogo kvalitetnih i tehnički potkovanih igrača. Znamo da moramo da stvaramo šanse i da im otežamo igru, jer ako ne dajete 110 odsto od sebe, nećete stići daleko", rekao je Verati.

On je kazao da mu ne smeta pritisak i očekivanja da tim osvoji Ligu šampiona.

"Svake godine nam govore da moramo da osvojimo Ligu šampiona, što znači da smo veliki tim. Ja volim pritisak, ali znamo da nije lako osvojiti osvo takmičenje. Moramo prvo da pokušamo da budemo malo bolji nego prošle godine. Uvek kada pričam, govorim o visokim ciljevima, ali lako je pričati. Siguran sam da ćemo igrati najbolje što možemo
", rekao je Verati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an is back!!
Tuesday, 13.09.2016
12:02

ti si sinak trebao da odes u real ,jer ako budes cekao da osvojis ls u psg ode ti u penziju ...

avatar
Realan tip
Monday, 12.09.2016
19:41

Svake godine nam govore da moramo da osvojimo LS sto znaci da smo veliki tim. Hahahahhaha, sta sve izjavljuju ljudi u modernom fudbalu oko kojih se vrte milioni. Govorim i ja da Borac iz BL mora da osvoji LS, je li Borac veliki klub? :D NIje, ali bi bio da dodju arapi i daju milijardu evra pa kazu morate da osvojite LS. #PVC