Verati: "Imamo šansu"

Autor: Stevan Milovanović
sreda 18.02.2015.
11:06
Izvor: Sportske.net

Mladi Italijan je uveren da ništa još nije gotovo i da ih tek očekuje prava borba.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Talentovani fudbaler sredine terena, Marko Verati, veruje da PSŽ i dalje ima šansu da prođe u četvrtfinale Lige šampiona.

Nakon sinoćnjeg duela na "Parku Prinčeva", u kome su PSŽ i Čelsi remizirali 1-1, 22-godišnji fudbaler veruje da njegov tim i dalje ima realnu šansu za prolazak u narednu rundu takmičenja.

"Znamo da smo jak tim, kao što je i Čelsi. Idemo u London po pobedu, jer nam samo pobeda donosi prolazak u četvrtfinale. Daćemo sve od sebe, jer imamo odličnu priliku.", izjavio je italijanski fudbaler sredine terena za sajt Uefe.

"Kad god smo bili u posedu lopte, mi smo napadali. Stvarali smo dobre šanse, ali nažalost nismo uspeli da ih iskoristimo kako treba.", dodao je požrtvovani fudbaler.

Iako je francuski šampion primio gol kod kuće, mladi Italijan veruje da njegov tim može izvući pozitivan rezultat na "Stamford Bridžu".

"Zadovoljni smo mečom. Uspeli smo da izjednačimo rezultat nakon primljenog gola. Sada nas očekuje meč u Londonu. Putujemo tamo svesni da moramo da pobedimo ako želimo da prođemo dalje.", zaključio je Marko Verati.

Podsećanja radi, revanš meč se igra 11. marta na stadionu Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 18.02.2015
12:15

Imate, ali samo ako vam ne bude igrao Laveci (Moura da uleti) i ako bude poceo Pastore!

avatar
Ramo Mahalbasic
Wednesday, 18.02.2015
15:31

Sta pricas bolan,Laveci bio jedan od najboljih na terenu..

avatar
Herkules88
Wednesday, 18.02.2015
18:25

Laveci bio jedan od najgorih

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 18.02.2015
16:07

Po meni nije, retko koga je mogao da prodje, ne postoji u defanzivi, vreme je da proba sa Lukasom. Tesko da ce moci i Moura i Pastore, ali da vrati Luiza na stopera i da ubaci Kabaja ili Motu, Lukasa isto i onda da iskombinuje jos nekako da mu Pastore vise igra u revansuni mozda ce i moci da se nada necemu. Ima tu dosta kombinacija jer oni imaju 18-20 igraca vrhunskog kvaliteta, a samo 11 mesta u timu Pozz