Vengerove kritike na Remzijev račun

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.11.2014.
18:36
Izvor: Sportske.net

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, imao je šta da kaže medijima pred meč sa Svonsijem koji se igra u nedelju od 17 časova.

Beta/AP Photo/Nick Potts, PA Wire
Beta/AP Photo/Nick Potts, PA Wire

Povezane vesti

Arsenal je pred još jednim teškim zadatkom, gostuju u nedelju odličnoj ekipi Svonsija koja je još uvek jedno od najprijatnijih iznenađenja prvenstva i imaju samo dva boda manje od Arsenala u ovom trenutku.

Arsenal je konačno vezao dve pobede u prvenstvu, pobeđene su ekipe Sanderlenda i Barnlija, ali im u nedelju sledi teško gostovanje. Da podsetimo da je ekipa odigrala samo nerešeno protiv Anderlehta u Ligi šampiona u poslednjem kolu, bilo je 3:3.

Arsen Venger smatra da neće biti nimalo lako njegovom timu u ovom, 11. kolu, kao i da mnogi igrači moraju da budu na višem nivou nego do sada u sezoni ukoliko žele pobedu u ovom meču.

Posebno je mislio na Arona Remzija.

"Mora da zna koji su prioriteti u timu. Očekujem od njega više da nam pomogne, nije sve u postizanju golova s njegove strane.", rekao je Venger misleći na Remzija.

Venger je, takođe, napomenuo da se nada da je Džoel Kempbel veoma srećan što je u Arsenalu i da će ostati tu gde jeste.

Pitanje je hoće li Volkot biti u sastavu za nedelju, ali će Venger zato ponovo moći da računa na Džeka Vilšira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
murjak
Friday, 07.11.2014
20:25

Veseli me povratak Volkota u kadar i nadam se da ce biti onaj stari..

avatar
Alex#10
Friday, 07.11.2014
20:20

Da, i Campbel i Poldi su presrecni u Arsenalu. Prosto uzivaju. Kao ona izjava Wengera da racuna na Poldija i da ga ima u planovima posle onog gola u Briselu pa onda odmah sledeci mec protiv Sanderlenda Poldi citav mec presedi na klupi. A na dva prethodna ulazio u 80-om min. Ne znam samo koga li Wenger laze ovakvim izjavama. Obojica napustaju klub, to je sigurno. Pitanje je da li ce se to desiti sada u januaru ili na leto kao i da li ce Dzoel otici ponovo na neku od pozajmica ili ce odmah biti prodat.