Vengerova odluka - Na kraju kompromis!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.03.2017.
10:38
Izvor: Sportske.net

Mediji tvrde da je sve rešeno, jučerašnja farsa sa avionima iznad stadiona VBA pokazuje i da su navijači podeljeni.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Kako pišu današnji mediji u Engleskoj, Arsen Venger će prihvatitiponudu kluba, ali i produžiti ugovor na jednu, ne na dvesezone.

On se odlučio za takav potez u pokušaju da naredne sezone napravinešto i na pravi način se oprosti od "Gunera".

Juče iznad stadiona VBA dva aviona, jedan je nosio poruku koja jetražila od njega da ode, drugi je nosio transparent podrškeFrancuzu.

Zanimljivo da su prvi iznajmili Kinezi, drugi navijači Arsenala izHong Konga.

Arsenal je porazom doveo sebe u tešku situaciju mogao bi da ostanebez Lige šampiona, što Vengerovu poziciju gotovo čini neodrživom.Ali, ako zaista potpiše jednogodišnji ugovor, to bi značilo da ibez igranja u evro eliti, Arsenal zadržava trenera i da će na krajukrajeva biti lakše, bez evropskih takmičenja. To makar govoriprimer Čelsija.

Ali, šta je sa Maksom Alegrijem?

Otkriveno je da je on praktično dogovorio sve sa Arsenalom, hoće lion čekati da mu istekne ugovor sa Juventusom u leto 2018. Priča seda njegov sadašnji klub to neće dopustiti i da traže da produžiugovor ili da ode, odnosno da odluči.

U svakom slučaju, Venger je već rekao da je doneo odluku, ali niježeleo da je saopšti.

Sada su ove vesti navodno procurele iz kluba, videćemo do krajamarta šta je definitivni  rasplet.

Navijači Arsenala koji su u većini protiv njega, su jutros saznalida je Aleksis Sančez težepovređen i da je možda i završio sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ragnar
Sunday, 19.03.2017
16:47

Ovo je komedija i sprdnja sa Arsenalom...izgleda da vlasnika kluba uopste nije briga za navijace i klub, bitno mu je da trpa sto vise para u dzep, zbog toga mu treba jos Venger :D

avatar
Il Faraone
Sunday, 19.03.2017
16:40

Jao da izdrzimo i tu 1 sezonu, pa onda osvezenje. Ako vec oce da se oprosti sa stilom mora da dovede Lakazeta ili Aubu,nekog vrh LB(Gaja mozda),veznog svetske klase, a ne neke Dzake i Elnenije. Naravno I da produze ugovore Sancezu i Ozilu. Msm da je realno ocekivati da Arsenal napadne LE, jer tesko da ce biti u top 4.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 19.03.2017
16:26

I kad ne osvoji ligu ni sledece godine,trazice jos jednu priliku. Svaka mu cast za sve sto je uradio,ali Arsenal mora da menja trenera,vidi se da ovako vise nece ici. Moze on svake godine da dovodi Ivobije,Kokelane i Dzake i da bude cetvrti,ali navijaci ne zele samo to. Valjda cilj trebaju da budu titule a ne samo profit. Sigurno je lepo vlasnicima jer im Venger donosi lepe pare ali red je i da se osvoji nesto.

avatar
Kucky Dog
Sunday, 19.03.2017
14:06

Kukaćete vi za Vengerom još kako. Kad Venger ode iz kluba, za njim će makar 5-6 najboljih igrača otići. Novom treneru, ko god on bio, trebaće jedno 300 miliona da napravi konkurentan tim odmah pošto se u modernom instant fudbalu uspeh i trofeji moraju odmah napraviti. A nešto mi ovaj gazda ne deluje kao neko ko će duboko zavući ruku u džep. Ave Venger

avatar
NIKE
Sunday, 19.03.2017
13:14

Samo još naivni Kinezi i navijaju za 4rsenal, in Venger we trust!

avatar
mak_juventino
Sunday, 19.03.2017
12:38

Kakve veze ima Max sada ? Pustite coveku neka radi svoj posao , odlicno mu ide !

avatar
Gorčilo
Sunday, 19.03.2017
12:19

Prosto ne mogu da verujem. Mogu misliti kako je Arsenalovim navijačima.

avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 19.03.2017
12:00
avatar
Ajde?
Sunday, 19.03.2017
11:59

Kad za 12 godina nije napravio ništa, kad je i u kriznim periodima je imao jači sastav od sadašnjeg pa nije uzeo ništa. Vreme je da ode, a izgleda da je jedini način da mu se to pokaže nedolazak navijača na Emirejts.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 19.03.2017
11:48