Venger: "Velbek se umorio"

Autor: Beta Beta
sreda 17.09.2014.
11:21
Izvor: Beta

Menadžer Arsenala se osvrnuo sa sinoćni poraz, ali i na igru novo pojačanje njegovog tima.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Trener fudbalera londonskog Arsenala Arsen Venger ocenio je da je njegova ekipa igrala prosečno u porazu od Borusije iz Dortmunda u evropskoj Ligi šampiona, ali i da nije imala sreće u tom duelu.

Fudbaleri Arsenala izgubili su sinoć od Borusije u Dortmundu sa 0:2, u utakmici prvog kola Grupe D u Ligi šampiona. Golove su postigli Ćiro Imobile u 45. minutu i Pjer Emerik Obamejang u 48. minutu.

"Nismo bili na potrebnom nivou, Borusija je zaslužila pobedu. Mislim da nismo imali sreće, primili smo gol 10 sekundi pre kraja prvog poluvremena. Uprkos našoj prosečnoj igri, imali smo mnogo šansi, a to je paradoks. Mogli smo da vodimo, ali su i oni imali dobre šanse", rekao je Venger, preneli su danas britanski mediji.

"Dortmund je veoma jak na sredini terena. Jači su od nas na sredini. Teško je pojedinačno ocenjivati igrače pošto kao ekipa nismo bili na potrebnom nivou", dodao je trener "tobdžija".

Navijači su na društvenim mrežama kritikovali Danija Velbeka, koji je promašio nekoliko šansi, a Venger je želeo da ga odbrani.

"Velbek je bio opasan, ali se umorio u drugom poluvremenu. Nije mogao da postigne gol, ali je bio aktivan na terenu i mislim da je obavio dobar posao. Potreban mu je gol da skine teret", rekao je Venger i dodao da je Džek Vilšir povredio članak i da još ne zna koliko je oziljna povreda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke