Venger progovorio o božićnim željama!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.12.2014.
19:58
Izvor: Sportske.net

Uoči početka "prazničnog ludila" u Premijer ligi menadžer Arsenala progovorio je o svojim željama i tako nagovestio šta bi navijači trebalo da očekuju.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Nakon 17 takmičarskih kola u engleskom šampionatu Arsenal zauzima tek šestu poziciju na tabeli sa svega 27 osvojenih bodova i zaostatkom od 15 bodova za prvoplasiranim Čelsijem.

Javnost i navijači više ne doživljavaju Vengerov tim kao konkurenta za titulu a pravo je pitanje može li Arsenal da se domogne mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Naredne dve nedelje mogle bi u velikoj meri da odrede konačnu sudbinu Arsenala pošto "Tobdžije" do 11. januara igraju 5 prvenstvenih utakmica.

Menadžer Arsen Venger izneo je svoja očekivanja od predstojećih utakmica podvlačeći da za Božić želi dobre igre svog tima koje će doneti važne bodove.

"U vrlo kratkom vremenskom periodu igramo tri utakmice i to je prilika da osvojimo bodove. Moramo da se fokusiramo na sebe, da iskoristimo dobar raspored u vreme praznika i pokažemo da smo mnogo bolji nego što svi misle" rekao je Venger.

Arsenal u "praznično ludilo" ulazi duelom sa Kvins Park Rendžersom na "Emiratima" a onda slede gostovanja Vest Hemu i Sautemptonu.

Do 11. januara Arsenal će ugostiti Hal i Stouk ali se čini da će pomenuta gostovanja u najvećoj meri odrediti sudbinu "Tobdžija" na kraju ovog zgusnutog rasporeda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Tuesday, 23.12.2014
21:42

Opet ce Venger po starom kad je zimskom prelaznom roku , ja misli da ce nas opet iznenaditi kao u proslom Zimskom prelznom roku kad je doveo povredjenog Kalstrom iz Spartaka ali u ovom slucaju sumnjam dal ce iko dovesti jer kako je on reko Koscielny vraca se za utakmicu sa Vest Hema ali opet treba dovesti jednog stopera snaznog i kvalitetnog da pokrije poziciju Vermalena i jedan zadnji veznji. Gledam da nema ni traga ni glasa od Diabija nikako da ga vidim na treninzima ili na klupu za rezerve sta li se desava sa njim samo bog zna.

avatar
England
Wednesday, 24.12.2014
00:48

Povrijedjen je Dijabi, vraca se u martu, ali ja ga i ne racunam :D

avatar
Goce94Skoplje
Wednesday, 24.12.2014
20:44

Hah ja mislio da se vec otkazao od povratka na terenima ako se vrati u Martu sigurno ce se opet povrediti na treningu pre nego sto Venger racuna na njim.

avatar
Il Maestro Pirlo
Wednesday, 24.12.2014
09:56

Zato sto ce se povrediti na treningu pred utakmicu... Cccc