Venger prihvata optužbu za nedolično ponašanje

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.01.2017.
12:23
Izvor: Beta

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je danas da će prihvatiti optužbu Fudbalskog saveza Engleske (FA) za nedolično ponašanje na pvenstvenoj utakmici protiv Barnlija.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Arsenal je u nedelju pobedio Barnli sa 2:1, a Venger je isključen u završnici utakmice pošto je vredjao i gurao četvrtog sudiju Entonija Tejlora.

On je bio ljut jer je u trećem minutu nadoknade vremena dosudjen penal za Barnli, koji je posle toga izjednačio na 1:1. Venger je trebalo da ode na tribine, ali je ostao u tunelu i odbio da se pomeri odatle, jer je želeo da odgleda utakmicu do kraja. Četvrti sudija mu je rekao da mora da se pomeri, posle čega ga je Venger gurnuo.

Venger se izvinio i zatražio saslušanje u Savezu.

"Rekao sam šta sam imao, a ostalo će biti diskretnije. Ne znam da li ću ni koliko ću biti kažnjen. Jedino što mogu da kažem je da sam bio iznenađen isključenjem, a posle toga sam otišao u tunel, gde je i trebalo da budem. Već sam rekao da ću prihvatiti optužbu FA i nemam mnogo šta da dodam. Dovoljno sam odrastao da stanem iza svojih postupaka", rekao je Venger, preneo je "Bi-Bi-Si" (BBC).

FA je 2012. godine tadašnjeg trenera Njukasla Alana Pardjua kaznio sa 20.000 funti i suspenzijom od dve utakmice zbog guranja sudije tokom utakmice sa Totenhemom.

"Kada se ne ponašam onako kako mislim da bi trebalo, kažem da nisam u pravu. Ja sam strastven, potpuno sam posvećen poslu i želim da pobeđujem", rekao je Venger.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Thursday, 26.01.2017
15:47

Evo, Venger je priznao svoju grešku i prihvatit će kaznu FA. Korektno od njega. Tu je razlika između njega i recimo Mourinha koji bi sad smislio cijelu priču o uroti protiv njega i njegovog kluba i svi bi bili krivi, a samo bi on bio nedužan.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 26.01.2017
18:53

Zaboravio si da bi Mourinho oavojio i PL. Dok ovaj drugi zaostaje deceniju

avatar
Андер Ерера
Thursday, 26.01.2017
15:27

Koliko god je Venger uspio i bio poštovan, on bi trebao dobiti suspenziju za ovo. Ništa protiv njega zaista (nisam od onih što će ga pljuvati na sve strane jer sam fan Murinjovog kluba) ali mora kazna kao i Murinju, koji ih dobija za banalnosti.

avatar
mrancic
Thursday, 26.01.2017
14:48

Bar pet nečeva suspenzije.Nije mu prvi put.

avatar
Carina
Thursday, 26.01.2017
13:48

Bar 3 utakmice zabrane, plus masne pare. Ako je mogao Murinjo zbog flasice da bude na tribinama jedan mec, moze ovaj bar tri da presedi sada.

avatar
Denis Split
Thursday, 26.01.2017
14:17

Zašto bi dobia veću kaznu od Pardewa?

avatar
Непобедиви
Thursday, 26.01.2017
17:56

Koliko ti Venger bode oci, auuu. Skoro da ti je nabio kompleks kao Murinju

avatar
Carina
Thursday, 26.01.2017
15:10

Zato sto mu se gomila. Zato sto nije bio kaznjen kad je gurnuo Murinja? I stalno nesto zanoveta i zali se, a gleda mu se kroz prste. Inace, Grem Pol je u svom clanku u dejli mejlu rekao da bi odgovarajuca kazna bila 6 utakmica zabrane.

avatar
NIKE
Thursday, 26.01.2017
13:48

Tko li će od ove vodeće šestorke ostati bez LŠ iduće sezone. Nekako mislim da Chelsea, Arsenal i Tottenham zaslužuju top 4 i da će tu i biti, a za četvrto mjesto će biti krvi do koljena, mada Tottenham i United igraju tu LE, ali teško da će to uzeti, jer to obično osvajaju neki Španci ili Portugalci, mislim da su izuzetci bili Chelsea i Šahtjor.