Venger potvrdio povredu jednog i povratak drugog igrača

Autor: Beta Beta
petak 28.10.2016.
16:11
Izvor: Beta

Fudbaler Arsenala Lukas Peres odsustvovaće do dva meseca zbog povrede članka, ali je zato Aron Remzi oporavljen i spreman da zaigra, rekao je danas trener ekipe Arsen Venger.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Arsenal sutra igra u gostima protiv Sanderlenda, a u tim se vraća Remzi, koji je pauzirao od prvog kola. Lukas je letos došao iz Deportiva, ali neće moći da igra zbog povrede koju je dobio u utakmici Liga kupa protiv Redinga.

Venger je procenio da će napadač pauzirati šest do osam nedelja i rekao da je neizvestan nastup Santija Kasorle, Tija Volkota i Naća Monreala.

"Vrlo je frustrirajuće to. Vredno je radio da bi došao ovde i sada je potpuno slomljen. Ta povreda je došla niotkuda i glupa je - namerno je šutnut. Slično faulu Granita Džake na Moduu Barou (iz Svonsija), samo bez crvenog kartona. Mada, crveni karton ne bi pomogao Lukasu. Bilo je nepotrebno, ali mislim da više nervira reakcija igrača jer nije imao šanse da dodje do lopte, ali morate to da prihvatite. Ponekad se izvučete sa takvim faulovima, a ponekad se dobije teška povreda"
, rekao je Venger novinarima u Londonu.

Venger je rekao da će biti oprezan sa Remzijem, koji je propustio 13 utakmica zbog povrede tetive, dok je Volkot neizvestan zbog manjeg problema sa tetivom. Monreal ima problem sa grčenjem mišića.

Džaka je i dalje suspendovan, a Kasorla je "rovit" i propustio je prošlonedeljni duel sa Midlsbrom. Venger je rekao da njegovi spremni igrači moraju da nauče da se bore bez tog Španca.

"Ljudi su govorili da Santi nije igrao protiv Boroa, ali da smo dovoljno kvalitetni da pobedimo i to je ono za šta treba da pronadjemo rešenja, čak i kad Santi nije tu, bez obzira koliko je važan", rekao je Venger.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke