Venger potvrdio dobre vesti za Zvezdu, zna se tim koji će igrati cele jeseni u LE?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 19.09.2017.
17:18
Izvor: Sportske.net

Bolnica na Emiratima!

Epa/Paul Miller
Epa/Paul Miller

Povezane vesti

Menadžer Arsenala Arsen Venger potvrdio je da ima kadrovskih problema na konferenciji uoči meča Liga kupa sa Donkasterom.

Kao što je najavljeno u ponedeljak, Dani Velbek će morati da pauzira minimum mesec dana, što znači da neće biti spreman za duel sa Crvenom zvezdom 19. oktobra na stadionu "Rajko Mitić".

"Velbek je imao danas preglede, ne znamo još uvek koliko tačno će odsustvovati, ali je jasno da će van stroja biti do druge polovine oktobra", rekao je Venger uz potvrdu da će tim protiv Donkastera biti sličan onom koji je igrao protiv Kelna na otvaranju Lige Evrope.

To znači da bi Venger mogao dosta ranije da otkrije karte za duel sa Crvenom zvezdom, odnosno da se zna otprilike osnova tima koji će igrati u LE.

On je potvrdio da će u rotaciji, u sredu igrati Džek Vilšer, Kalum Čembers, koji će dobijati šansu van Premijer lige, kao još poneki klinac iz akademije.

Od ranije se zna da će Ospina biti golman za kup utakmice, i za Ligu Evrope.

Britain Soccer Champions League

Pored toga, Venger je potvrdio da se Fransis Kokelan sporije oporavlja i da se njegov povratak na teren očekuje takođe tek posle reprezentativne pauze, odnosno u drugoj polovini oktobra, tako da verovatno ni on neće biti u timu za treće kolo LE.

Ako Venger nastavi sa ovakvom podelom ove jeseni, to znači da će najbolji igrači poput Petra Čeha, Lorana Koščelnog, Seada Kolašinca, Ektora Beljerina, Granita Džake, Arona Remzija, Aleksandra Lakazeta i Aleksisa Sančeza, odmarati u Ligi Evrope.

Primera radi, ovako je izgledao početni sastav sa Kelnom i otprilike je to nacrt za kup utakmice i LE, izuzev Aleksisa Sančeza koji je protiv Nemaca igrao jer mu nedostaje ritma posle duge pauze.

Ospina - Holding, Mertezaker, Monreal - Beljerin, Ivobi, Elneni, Maitland-Najls - Volkot, Sančez, Žiru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Che Wolfasin
Tuesday, 19.09.2017
17:59

Arsenal će se prošetati kroz grupnu fazu.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 19.09.2017
17:40

Bio sam protiv kad ga je prodao LVG, ali sad kad pogledam ispao je to dobar potez, Rashford je dobio priliku a ovaj se samo povredjuje.

avatar
Adnan
Tuesday, 19.09.2017
19:17

Nije se povređivao u Junajtedu toliko,ja nisam bio protiv jer jednostavno nije ta klasa,ima 2 kvalitete,Englez je i dosta trči i radi,ali to je to,ne moze da zavrsi sansu,nema pas,nije toliko brz...

avatar
bonfim
Tuesday, 19.09.2017
17:32

ako ovako istrce na marakanu,dobija ih Zvezda lagano!

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 19.09.2017
17:28

Otkinuće ih zvezda oba puta.

avatar
ofsajd
Tuesday, 19.09.2017
17:24

zvezda na marakani moze da pobedi keln i siguran sam da moze remi sa arsenalom... da li moze da pobedi keln u njemacu to stvarno ne znam ali zvezda ima sanse da prodje grupu... keln je veoma losa ekipa a BATE je u ranku sa zvezdom nista posebno....