Venger ne paniči, brani Čeha!

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 10.08.2015.
13:24
Izvor: Sportske.net

Iako se može reći da je Petr direktan krivac makar za prvi gol Vest Hema, iskusni stručnjak je stao u odbranu svog golmana.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Arsenal je juče, u prvom kolu Premijer lige, poražen od Vest Hema, a o tom meču ste više mogli da čitate OVDE.

Arsen Venger, menadžer Arsenala, nije želeo da krivi svog golmana, Petra Čeha, za prosute bodove u prvom kolu Premijer lige, već je stao u njegovu odbranu.

"Nisam razgovarao sa Čehom, ali za prvi gol je kriva cela odbrana. To je bila kolektivna greška. Koncentracija nije bila na nivou.", izjavio je Venger za engleske medije.

Čeh je imao "vatreno krštenje" na debiju za Arsenal u Premijer ligi, ali Venger ističe da je ceo tim odigrao loše.

"Ne vidim da su nas pojedinci doveli do ovog rezultata, jednostavno ceo tim je loše odigrao. Nismo bili dovoljno dobri.", reči su francuskog stručnjaka.

Venger, takođe, ne planira na da krene odmah u kupovinu posle razočaravajućeg poraza na startu sezone.

"Voleo bih da mislim da smo mi odgovorni za kupovinu igrača i trenera, a ne mediji. Kada ste profesionalni fudbaler, morate da se součite sa odgovornošću, a ne da uvek gledate nekog drugog. Moramo da gledamo sebe i shvatimo da nismo bili dovoljno dobri (protiv Vest Hema). Nismo bili dovoljno ubedljivi, a Vest Hem je odigrao dobro. Čestititam im, a nadam se da ćemo brzo da se povratimo
", rekao je Venger za britanske medije. 

"Ponoviću ono što sam već govorio... Ako se pojavi izuzetna solucija, mi ćemo dovesti nekoga. Nakon ovakvog poraza, važno je da mislimo da kupovina nije jedina opcija", dodao je Venger.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Tuesday, 11.08.2015
02:30

А не него ће да га напада а овај му донео Комјунити шилд. Нека је кикснуо, за менњ ће увек бити један од најбољих голмана икада

avatar
gunner 85
Monday, 10.08.2015
19:22

ma prelazni rok je zavrsen za Arsenal ja sam u to skoro siguran .......vrhunske igrace ne zele da prodaju a ako takvog ne mozemo da dovedemo osrednji nam i ne treba .......idemo polako boze moj kiksnu ceh pa sta kod prvog gola ostao sam igrac vest hema a drugi gol je i kriv donekle ali svi grese i sta sad .......bice to bolje sad ce da padne ribanje od vengera i videcete protiv kristal palasa

avatar
Milenko Maksimovic
Monday, 10.08.2015
15:31

Samo cu reci jedno arsenal je u engleskoj ono sto je valensija u spaniji.pametnom dosta

avatar
Milenko Maksimovic
Monday, 10.08.2015
15:27

Bolje da su vratili lemana iz penzije..e moj vengeru kako te murinjo zeznuo ko magarca..pa ceh je ikona celzija boli njega uvo za arsenal

avatar
Carina
Monday, 10.08.2015
13:43

Nije kriv Ceh, kriv je gubitnicki mentalitet. A mozda i podleze pritisku, u Celsiju nikad bije bio ovako oznacen kao najbitniji covek. Arsenalovci stalno pricaju o njemu kao o kljucnom igracu koji treba da im donese titulu, ocigledno mu ne prija taj pritisak.

avatar
ZGtopnik
Monday, 10.08.2015
14:41

Cech je bitan jer je u top 5 golmana svijeta, prvi gol ide njemu na dušu jer je loše procijenio let lopte, kod drugog je još dobro reagiro s time da nije ništa vidio. a što se tiće gubitničkog mentaliteta, na kraju se zbrajaju mrtvi tek je počelo prvenstvo. Vi i mi prvi favoriti za titulu a oba dvoje loše krenuli!

avatar
Carina
Monday, 10.08.2015
17:51

Ispravka, u top3 golmana sveta, odmah iza Nojera i Kurtoe.

avatar
whynotzoidberg
Monday, 10.08.2015
16:09

Jeste Ceh medju top 5 golmana sveta vec neko vreme, ali za tu titulu su zasluzni njegovi saigraci, on je u zadnjih 10 godina konstantno imao ispred sebe jednu od najboljih defanzivnih linija u evropi. Uspesi su sami dolazili i rekordi koje je obarao. Uostalom, Ceh nije carobnjak, i ne moze sve sam, da bi bio uspesan mora imati sposobne saigrace da iznesu taj pritisak sa njim.

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 10.08.2015
15:11

ma realno ne znam ko ima losiju odbranu iz top 4 blagi uzas...kad nam se setaju svonsi,totenhem,vest hem itd ko na vasaru u Ls protiv BAJERNA,BARSE,REALA,AT MADRIDA ITD NECE PROCI,GOMIS JE FULAO ALI BENZEMA I RONALDO TESKO,MESI SUAREZ I NEJMAR TESKO DA CE FULATI...Engelske timove je uvjek krasila dobra i cvrsta odbrana sada su svi uzas u odbrani,ovdje se polemise junajtedu treba stoper a drugi su top na tim mjestima cirkus. upamtite prvak ce biti cija odbrana bude imala najmanje gresaka to sma vec napisao prije pocetka lige i u prvom odma kolu se obistinilo sto ne znaci da u narednom nece pogersiti stoperi liverpula i junajteda i izguniti bodove ili ce opet na jedvite jade sacuvat svoj gol a u celzijevoj i arsenalovoj odbrani nastavi da puse,celzi ide sitiju ako bude onakva igra u zadnjoj liniji izresetat ce ih siti,arsenal ide palasu koji je doveo dosta dobre igrace a zadrzali svoje najbolje. JUNAJTED ima samo jednu prednost sto su mu ove prve utakmice lakse jer objektivno aston vila je puno slabija nego prosle sezone i dok dodju do nekog tezeg derbija valjda se konsoliduju i dodje i taj pedro.

avatar
giggsy the master
Monday, 10.08.2015
13:43

Svaki ciga svoga konja hvali.

avatar
liverpoolfc
Monday, 10.08.2015
13:41

Gospodin covek. I sve sto je rekao je u pravu. Njemu nisu krivi fizioterapeuti za poraz. Dva nivoa je iznad Murinja. Profesor ima nesto sto se novcem ne kupuje. Razuman je i u porazu.

avatar
Oldboy
Monday, 10.08.2015
14:55

U pravu si za dosta toga, ali teško da će ikad više ista osvojiti ukoliko ne počne da kupuje

avatar
The KING(guapo)
Monday, 10.08.2015
13:38

Sad ce za vikend ovi Palasovi ludaci da ga napune.

avatar
the NormalOne
Monday, 10.08.2015
15:13

Sta ce onda vama radit?

avatar
kalegospodarvremenabrateuuuuu
Monday, 10.08.2015
18:19
avatar
A.Shevchenko 7
Monday, 10.08.2015
16:03

Pa sigurno nas nece unistiti 6:1 , kao vas jedna prosecna ekipa.

avatar
gunner11
Monday, 10.08.2015
16:02
avatar
gunner11
Monday, 10.08.2015
13:37

Donekle se slazem sa njim ,ali mora dovesti barem napadaca .Upravu je kod nekih stvari ,ali i dalje ne shvata da treba dovesti barem napadaca .Sto se odbrane tice neka pocne da ubacuje Paulistu umesto Mertezakera , Paulista kad je dosao u arsenal venger je rekao da ce da igra u prvom timu , a on ga covek uopste ne ubacuje kako misli da stekne iskustvo a decko je fenomenalan stoper.Debisi ne sme da igra ,covek nema brzinu ,nema ni sut ,Bellerin je 100 puta bolji od njega .Sto se tice zadnjeg veznog ja licno sam zadovoljan Kokelanom ,ali ne moze sam da iznese celu sezonu.Ocekujem u januaru kada se Karvaljo oporavi da ga Venger dovede .I po meni najbitnije da sada dovede napadaca (Benzema ili Lakazet ) .Venger je upravu kod nekih stvari ali mora dovesti barem jos jednog igraca .

avatar
ZGtopnik
Monday, 10.08.2015
15:20

Paulista ne igra jer nije naučio riječ engleskog jezika

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 10.08.2015
13:35

Pametna izjava Wengera,Junajted i Van Gal su postali predmet sprdnje,cim nesto ne ide,odma transveri...To tako ne ide u ozbiljnim klubovima,bez obzira sto Arsenal nije osvojio odavno titulu,ovo je pravi stav,nije sve u trofejima,ne treba se odma trcati za pojacanjima.

avatar
Igors Stepanovs
Monday, 10.08.2015
13:32

Ocekivao sam ovakav odgovor, ipak je to Venger.Ne znam sto sam se nadao da ce se nesto promeniti...

avatar
Amar Zo
Monday, 10.08.2015
13:31

Bez Sanceza to nije isti tim , fali njegova energija