Venger: "Na pravom smo putu"

Autor: Beta Beta
petak 25.12.2015.
23:47
Izvor: Beta

Menažer Arsenala ocenio je danas da se njegova ekipa nalazi u boljoj poziciji nego prethodnih sezona, da je na dobrom putu, ali je istakao da se zbog toga ne sme podleći euforiji, jer još nije završena ni polusezona.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Arsenal posle 17 utakmica u Premijer ligi zauzima drugo mesto sa 36 bodova, dva manje od lidera Lestera, a četiri više od trećeplasiranog Mančester sitija.

"Izgubili smo prvu utakmicu u sezoni od Vest Hema i nakon toga nismo mogli da znamo da ćemo na Božić biti na drugom mestu na tabeli sa samo dva boda zaostatka za liderom. I prethodnih sezona smo često bili u vrhu, ali u današnjem fudbalu niko ne može da predvidi šta će se dešavati do kraja sezone"
, izjavio je Venger, a prenosi goal.com.

"Baš iz tog razloga, što se ništa ne zna, ekipa u svaku utakmicu mora da ulazi sa istim duhom i sa istom željom za pobedom"
, dodao je trener londonskog kluba.

"Ako pogledamo unazad celu 2015. godinu, bili smo dosledni i generalno smo imali veoma dobru godinu. U odbrani smo se stabilizovali, a u napadu smo pronašli rešenja protiv jakih ekipa. Izgleda da smo na pravom putu", rekao je Venger.

'Profesor' je ocenio da je dobro što je ekipa pod "pozitivnom pritiskom" i da to može da doprinese rezultatima ekipe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Batistuta80
Saturday, 26.12.2015
12:44

11 godina,na pravom putu...Dobro,polako ides ;)Mlad si ;) Stidi se i podnesi ostavku da dodje neko drugi i vrati veru navijacima koji zasluzuju i titulu i ligu sampiona,ti si kostao sve te godine muke..Doziveli da Celzi uzme pre njih..

avatar
Gooner1985
Saturday, 26.12.2015
14:04

Smatram da nisi u pravu kad kažeš da treba da se stidi. Zbog čega to misliš? Za Arsenal se navija bez obzira ko vodi klub i ko su igrači, jer se voli klub kao institucija, fudbal i način na koji tim igra fudbal. Istina je da je Profesor dugo bez titule, no on je podnio žrtvu kakvu niko nije. Rizikovao je gnjevom navijača zbog posta koji toliko traje. Sa druge strane ako plastični navijači postoje, onda nam ništa ne trebaju, jer ima dovoljno plastičnih klubova za koje mogu navijati. Kad će ljudi da shvate da je čovjek rizikovao svoje ime i ugled zbog težeg perioda koji je naišao u klubu? Lako je doći sa parama iz primarnih zanimanja i uložiti u fudbal koji je sekundaran, čitaj, u fudbal. Zar bi fudbal u fudbalu trebao da bude sekundarna stvar? Onda veliki klubovi potroše par stotina miliona i možda budu bolje plasirani.

avatar
Carina
Saturday, 26.12.2015
09:15

Svim srcem uz Sautemton danas.

avatar
Denis Split
Saturday, 26.12.2015
13:14

Da se smanji bodovna prednost ako dobijete na nekih -17, jel?

avatar
Carina
Saturday, 26.12.2015
16:06
avatar
Андер Ерера
Saturday, 26.12.2015
01:13

Arsenal ove sezone konačno izgleda kao šampionska ekipa, imaju dosta dobar skor u derbijima, pobijeđuju protiv malih ekipa. Uopšte u 2015. su sve bolji u tim aspektima, a posebno od ove sezone.nLesteru svaka čast ali mislim da ne mogu do titule, iako će vjerujem završiti u top 4. Arsenal je, uz Siti koji će proraditi, najozbiljniji kandidat za titulu.

avatar
NIKE
Saturday, 26.12.2015
01:05

Ako Arsenal izdrži ovaj praznični ritam i bude u par bodova sa konkurentima uzet će titulu, istina je da navijam za susjedski Chelsea, ali mislim da bi svi radije da Arsenal i (nevjerovatni Ozil) uzme titulu nego City, Lester je svojom igrom očarao sve, ali mislim da ni oni sami ne bi bili nezadovoljni da završe u top 4, to je neki njihov maximum. Idemo Englezi ove sezone da naprave iskorak i u LŠ, po meni City sigurno u 1/4 finale, Chelsea i PSG kao i prethodne dvije sezone 50/50, Arsenal ako budu Alexis i Ramzi spremni i Mertesaker bude na klupi sa trenutno najboljim igračem lige (Ozil), mogu zgodno proći Barcu, a do tada uživajmo u prazničnom ludilu koje samo nudi Premiership - najbolja liga na svijetu, sretni praznici svima i pozz.

avatar
Denis Split
Saturday, 26.12.2015
13:12

Svaka čast na realnosti.

avatar
Gooner1985
Saturday, 26.12.2015
14:05

Krajnje realan komentar, naročito ovo za ligu. Thumbs up

avatar
gunner11
Saturday, 26.12.2015
01:02

Samo tako nastavite ,vremenom ce se vratiti povredjeni igraci tu je i Januarski prelazni rok ali najbitnije da odrzavaju timski duh i sve ce vremenom doci na svoje mesto