Venger je hteo Velbeka samo na pozajmicu?

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 11.09.2014.
14:22
Izvor: Sportske.net

Na današnjoj pres konferenciji, prvoj po potpisivanju ugovora sa Denijem Velbekom, Arsen Venger je priznao da je hteo da dovede napadača Junajteda samo na pozajmicu.

Beta/AP Photo/Keystone,Laurent Gillieron
Beta/AP Photo/Keystone,Laurent Gillieron

Povezane vesti

Arsen Venger je na današnjoj pres konferenciji odgovarao na pitanja novinara uglavnom u vezi povređenih igrača, ali i na pitanja u vezi transfera Denija Velbeka poslednjeg dana prelaznog roka.

"Gibs i Arteta su počeli da treniraju punim intenzitetom, a i Ozil će najverovatnije biti spreman za vikend", rekao je Venger.

Novinare je zanimala i situacija u vezi Tea Volkota koji je dugo povređen, a Venger je istakao da će Englez biti spreman za dve do tri nedelje, što su lepe vesti za navijače Arsenala. Najviše pažnje posvećeno je transferu Velbeka poslednjeg dana prelaznog roka.

"Kada su doveli Falkaa, pretpostavio sam da će neki napadač biti višak. Pitali smo za Velbeka, očekivali smo da možemo da ga dobijemo na pozajmicu, ali kada smo shvatili da bi mogli da ga kupimo, nismo oklevali da to učinimo.

Kada se Žiru povredio, morali smo da reagujemo, Velbek je polivalentan igrač, može da igra u samom špicu ili po krilu, a u meču Engleske pre neki dan ste videli da je i gol igrač
", istakao je Venger.

Zanimljiv je bio i odgovor na pitanje novinara da li bi Venger doveo Velbeka da se Žiru nije povredio.

"Možda", u svom stilu je odgovorio Francuz, ali svi znamo da bi u realnosti to najverovatnije bilo "ne".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke