Venger: "Fabregasu je Arsenal bio prvi izbor"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.10.2014.
13:14
Izvor: Sportske.net

Arsen Venger je istakao da je Sesk Fabregas prevashodno želeo da se vrati u Arsenal kada je znao da će napustiti Barselonu, ali da mu nije bio potreban u timu iako je to teško shvatiti.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Reči Arsena Vengera se donekle podudaraju sa onim rečima Seska Fabregasa koji je rekao da nije imao izbora kada je nova sredina u pitanju. Znao je da će napustiti Barselonu, mediji su ga odmah povezali sa Arsenalom, ali je na kraju ipak otišao u drugi deo Londona.

Venger objašnjava da je Fabregasu prvi izbor bio Arsenal, tek potom Čelsi, ali da nije bilo mesta u njegovoj filozofiji igre za ovog fudbalera. Menadžer Arsenala je izjavio da je ovo lako za razumeti.

"Sigurno da smo mu mi bili prvi izbor. Ne želim da pravim preveliku priču oko toga, morali smo da prihvatimo da će otići od nas onog dana kada je otišao u Barselonu.

Nisam razgovarao sa njim direktno, ali sam bio informisan da će otići u Čelsi. Za nas nije bio meta, nisu nam potrebni kreativni igrači sredine terena. Imamo pregršt ofanzivnih kreativnih fudbalera poput Ozila, Remzija, Kazorle, Vilšira i Čembrlena. Nije nam trebao još jedan takav, valjda je to lako razumeti."
, istakao je on.

Da li se vi slažete sa Arsenom?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke