Velšani najavljuju: "Iskupićemo se protiv Srbije!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.10.2016.
13:54
Izvor: Sportske.net

Polufinalista prethodnog Evropskog prvenstva nije otvorio novi kvalifikacioni ciklus na očekivani način zbog čega reprezentativci Velsa najavljuju "iskupljenje" u susretu sa Srbijom.

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Velsa ostvarila je istorijski uspeh tokom minulog leta, pošto je kao debitant uspela da se domogne polufinala Evropskog prvenstva.

Na startu novog kvalifikacionog ciklusa "Zmajevi" su podbacili, bar tako smatraju reprezentativci Velsa koji nisu zadovoljni sa 4 osvojena boda nakon tri utakmice.

"Posle velikih uspeha koje smo imali poslednjih godine, nekad se desi pad. Teško je posle remija sa Gruzijom, nekad ne ide sve kako zamisliš. Moramo da budemo fokusirani svih 90 minuta" objasnio je defanzivac Totenhema Pol Dejvis.

Velšani su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo otvorili ubedljivim trijumfom nad Moldavijom (4:0) ali su onda usledili remiji sa Austrijom (2:2) i Gruzijom (1:1) zbog čega Pol Dejvis najavljuje iskupljenje u narednom meču.

"Definitivno biće velika utakmica protiv Srbije, moramo adekvatno da odreagujemo. Neophodno je da se 'skupimo', zaboravimo sve što je bilo i iskupimo se protiv Srbije" poručuje reprezentativac Velsa.

Poslednje dve takmičarske utakmice sa Velsom reprezentacija Srbije je dobila ukupnim rezultatom 9:1 ali su se stvari u odnosu na te mečeve iz 2012. i 2013. godine u velikoj meri izmenile i nema govora da "Orlovi" mogu da se nadaju lakom poslu.

To što će Velšani pokušati "da se vade" protiv "Orlova" može da bude samo pozitivna okolnost za naš nacionalni tim koji je posle prve tri utakmice u kvalifikacionoj Grupi D zaseo na čelo tabele sa 7 osvojenih bodova.

Utakmica 4. kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji između selekcija Velsa i Srbije na programu je 12. novembra na stadionu "Milenijum" u Kardifu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bane150
Wednesday, 12.10.2016
00:07

Odlicno,na kontre da ih odvalimo

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 11.10.2016
18:07

Победа, па да се решимо једног конкурента!

avatar
sashki
Tuesday, 11.10.2016
14:08

Start se pale ovi velsani? Usralo IH jednom da su imali odlican ucinak u istoriji njihovog fudbala I to je to. Popice od nas 3 komada u sred velsa I ima da sent ceskaju po glavi zbunjeni sta je bilo. Zaboravili su 9 komada u mrezi od srbije u dve utakmice meni se cini

avatar
Algebra
Tuesday, 11.10.2016
14:01

Defanzivac Totenhema zove se Ben Dejvis, a Pol Dejvis je košarkaš Himkija.

avatar
Tuesday, 11.10.2016
13:58

На нама сте нашли да се истресате? Е па у најбољем случају по вас проћи ћете као против Грузије! :)