Velšane vuče rodna gruda, ali imaju viši cilj

Autor: Beta Beta
subota 25.06.2016.
01:45
Izvor: Beta

Kapiten reprezentacije Velsa Ešli Vilijams rekao je da njegovim saigračima nedostaje kuća, ali da žele što je više moguće da ostanu u Francuskoj.

Beta/AP Photo/Hassan Ammar
Beta/AP Photo/Hassan Ammar

Povezane vesti

Reprezentativci Velsa će u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj igrati protiv Severne Irske, ekipe koju veoma dobro poznaju.

"Pokušaćemo da ostanemo na ovom turniru što duže možemo. Uživamo ovde. Nedostaju nam neke stvari, nedostaje nam kuća, ali želimo da ostanemo ovde što je duže moguće", rekao je Vilijams na konferenciji za novinare.

"Znamo da će biti teško. Severna Irska je fizički izuzetno jaka, ali možemo da se prilagodimo tome", kazao je Vilijams.

Selektor Kris Kolmen rekao je da njegovi igrači ne smeju da razmišljaju dugoročno, kada je u pitanju dalje takmičenje na kontinentalnom šampionatu.

"Ne možemo sebi da priuštimo da gledamo dalje od sledeće utakmice. Ne može to ni Severna Irska. Moramo da razmišljamo o predstojećem susretu, ni o čemu drugom. Bavićemo se protivnikom, ali više samim sobom i onim za šta smo sposobni", rekao je Kolmen.

Utakmica između Velsa i Severne Irske igraće se u subotu od 18.00 na stadionu "Park prinčeva" u Parizu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Saturday, 25.06.2016
12:52

Da mi je neko rekao prije par godina da ce Sjeverna IRska ili VEls igrati cetvrtfinale Evropskog rekao bih mu da je lud.

avatar
Danijella
Saturday, 25.06.2016
05:18

Drago mi je da jedan od ova tima ce definitivno jos jedan krug da igra posle ove utakmice, a daleko od toga da je Severna Irska toooolikoooo jaka! Jednostavno slican fudbalski mentalitet sa mozda malo individualne prednosti na strani Welsana..