Veljković debitovao, Verder i Dortmund u polufinalu

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.02.2016.
22:27
Izvor: Sportske.net

Danas su odigrane dve utakmice nemačkog kupa, a u polufinale su se plasirale ekipe Borusije iz Dortmunda i Verdera iz Bremena.

BETA/AP Photo/Michael Sohn
BETA/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Dobili smo dva učesnika polufinala Kupa Nemačke, a to su Borusija iz Dortmunda i Verder iz Bremena, dok preostala dva čekamo nakon mečeva Bohum-Bajern i Hajdenhajm-Herta.

Danas je Verder napravio malo iznenađenje pošto je na gostovanju savladao ekipu Leverkuzena. Ćićarito je doveo Bajer u prednost u 22. minutu iz penala, da bi Garsija i Pizaro preokrenuli rezultat do kraja poluvremena.

Griliš je u 82. minutu meča postavio konačan rezultat na 1:3.

Miloš Veljković je zaigrao danas po prvi put u zvaničnoj utakmici za Verder, ušao je u igru u 89. minutu umesto Oztunalija.


U drugom meču Borusija iz Dortmunda je savladala Štutgart, ekipu koja igra u sjajnoj formi u ovom delu sezone.

Marko Rojs je doveo u prednost ekipu Borusije, Rup je izjednačio, da bi Obamejang još u 31. minutu doveo Borusiju u novu prednost od 2:1.

Konačan rezultat postavio je Mkhitarijan koji je postigao gol u poslednjim trenucima meča, kada je već Štutgart sve karte bacio na napad.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
hadzimontagic
Tuesday, 09.02.2016
23:43

Leverkuzen trcao kao lud protiv Bajerna, a danas se zapalio motor.

avatar
Zoza(reborn)
Tuesday, 09.02.2016
23:33

Opet sjajan trio Borusije

avatar
Mario Götze - Return
Wednesday, 10.02.2016
00:07

Gece-Lewa-Rojs>Mihitarijan-Auba-Rojs, Mihtarijan opet pogodio kada je sve bilo gotovo, nema ga nigde kada treba, protiv Bajerna se npr nije cuo, Gece je Bajernu redovno davao golove... Ali svakako da je njihova igra za svaku pohvalu... :)

avatar
Al(a)din
Wednesday, 10.02.2016
11:53

GLR je Borussiu doveo do finala LS, i zbog toga su bolji od MAR

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 10.02.2016
01:24

Daj covece o cemu ti pricas , Gece je ocajan iako sam navijac Bajerna. U ove dve tri sezone koliko igra za nas ima jedva nekoliko sjajnih partija , ako posle povrede konacno ne podigne formu na leto ce dobit sut kartu.

avatar
Jurgen Klopp BVB
Wednesday, 10.02.2016
01:00

Ko je tebe šta pitao? Bayernov Simke, kako Simke hvali Mesija, tako Bayernov Simke hvali Gecea, aj o'ladi Simkeee 2, smoriš nas žestoko! Pitam se kako nekada samom sebi ne dosadiš?!