Veliki problem za Klopa, vezista minimum mesec dana u autu

Autor: Beta Beta
subota 16.04.2016.
14:48
Izvor: Beta

Fudbaler Liverpula Emre Čan najverovatnije će propustiti ostatak sezone pošto je pokidao ligamente skočnog zgloba, saopštio je danas engleski klub.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Čan se povredio u četvrtak uveče u završnici utakmice protiv Borusije iz Dortmunda u revanšu četvrtfinala Lige Evropa. Liverpul je pobedio sa 4:3 i plasirao se u polufinale Lige Evropa.

Kako je saopštio Liverpul, 22-godišnji fudbaler će odsustvovati sa terena između četiri i šest nedelja.

Liverpul je naveo da "nije nemoguće da se Čan vrati na teren pre kraja sezone" ali da će to biti "tesno".

Ovo će biti veliki problem za Jirgena Klopa pred dvomeč sa Viljarealom u Ligi Evrope 28. aprila i petog maja, kao i potencijalnog finala 18. maja.

Čan je ove sezone odigrao 46 utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vuk Nikic
Saturday, 16.04.2016
23:11

Samo da se ostali oporavljeni igrači dobro spreme i vrate staru formu i biće sve uredu i nadam se sledeće godine da igramo ligu šampiona

avatar
xman
Saturday, 16.04.2016
18:40

Taman kad pomislis da nas je krenulo, eto nove povrede..ovo je ogroman hendikep

avatar
Gorčilo
Saturday, 16.04.2016
15:32

O ne ovo je strašan hendikep. Sad ostajemo na Milnera i Alena na sredini, kao i Lukasa koji se pre neki dan oporavio. Kan je bio glavni komandant naše sredine. Biće pakleno teško bez njega. Ostaje nam samo da se molimo za zdravlje gore pomenute trojice i da u dvomeču protiv Viljareala odigraju u transu ne bi li se dokopali finala LE. A u eventualnom finalu Kan bi verovatno bio spreman. Mislim da će u autu biti 3-4 nedelje, a ne 4-6 kako ste naveli u tekstu, jer za ovu vrstu povrede ne treba duža pauza od 20-25 dana.

avatar
Jason
Saturday, 16.04.2016
15:25

Brz oporavak majstore,nadam se da ces ici na EURO!

avatar
Emre Can
Saturday, 16.04.2016
15:10

Ovo je strasno, izgubivsi njega izgubili smo najboljeg veznjaka ove sezone a ujedno i fizicku dominaciju na sredini koju je donosio... Zao mi ga je jer ce mozda zbog ovoga propustiti EP. Ove sezone je oduzeo najvise lopti u LE i to dovoljno govori koliko je bitan i koliko ce faliti protiv Villareala. Procitao sam da postoji mogucnost da odigra eventualno finale LE, ako bi se Liverpul plasirao.. velika steta. Kakvu sezonu ima, koliko je napredovao, sjajan igrac i jos uvek jako mlad.

avatar
the NormalOne
Saturday, 16.04.2016
15:25

Decko je zver,ima fizicku dominaciju kako kazes i fudbalsku inatligenciju,velika steta..Po meni samo on bi mogao sledece sezone igrati u prvih 11 od veznog reda i potrebno mu je dovesti neku masinu da igra sa njim.

avatar
Chella_ynwa
Saturday, 16.04.2016
14:58

O ne. Ovo je po mom misljenju mnogo veci peh nego povreda Hendersona. Can je posle Klajna odigrao najvise utakmica ove sezone. :/nSad kad nam najvise treba.

avatar
Kralj Stiven
Saturday, 16.04.2016
14:51

Alen je podigao nivo igre i Leiva se vratio,ali ovo je itekako veliki hendikep.Neverovatno da ove sezone kada krene kako treba desi se neka povreda kljucnih igraca,strasno.Izdrzi Emre YNWA