Veliki preokret u Sitiju, naklon za majstora!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 15.05.2017.
09:25
Izvor: Sportske.net

Situacija se potpuno promenila, pokazao je na delu koliko mu znači klub.

Beta/Mike Egerton/PA via AP
Beta/Mike Egerton/PA via AP

Povezane vesti

Mnogi su verovali da će Jaja Ture otići sa dolaskom Gvardiole, zbog izjava svog menadžera Seluka bio je i zaleđen, tek kada se izvinio, vraćen je u tim.

Vratio je i poverenje, počeo da igra standardno, ali svi veruju da će na kraju sezone, kada mu istekne ugovor napustiti klub.

Ipak, Jaja Ture izgleda ostaje.

Naime, Afrikanac je sve vreme ponavljao da mu je cilj da nastavi u Sitiju, gde je legenda. Ture će pristati na mnogo manju platu kako bi nastavio karijeru među "Građanima".

Gvardioli se ta ideja sviđa, on voli igrače koji pokazuju koliko im je stalo, a pohvalio je i potez Turea koji je Žesus prepustio penal u pobedi za vikend.

Dakle, posle svega bi Ture mogao da ostane makar još sezonu na "Etihadu", i to za, prema tvrđenju engleskih medija, deset puta manje novca nego što bi mogao da dobije u Kini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Everton FC
Monday, 15.05.2017
10:26

Jeste da Siti nije gigant ali definitivno ima ljudi kojima je stalo do kluba i koji su tu bili kad Siti nije osvajao titule. Igrace poput Turea, Harta i Kompanija treba zadrzati ne samo sto su legende nego i sto jos mogu da doprinesu ekipi

avatar
Vujic Branislav
Monday, 15.05.2017
10:13
avatar
Monday, 15.05.2017
09:59

Tesko biti legenda u Sitiju Hahaha Menadzera zato verovatno nije promenio.

avatar
reddevils
Monday, 15.05.2017
09:42