Veliki peh za Vels - Na Srbiju bez jednog od najboljih!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.11.2016.
09:24
Izvor: Sportske.net

Selektoru reprezentacije Velsa Krisu Kolmanu u ponedeljak su stigle nepovoljne vesti iz severnog Londona koje su vezane za povredu jednog od najboljih pojedinaca "Zmajeva".

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Polufinalista sa minulog Evropskog prvenstva u Francuskoj u subotu dočekuje reprezentaciju Srbije u okviru 4. kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Selektori dveju reprezentacija već sada znaju da u subotu ne mogu da računaju na sve igrače koje su pozvali u nacionalni tim pošto su suspenzije i povrede uzele danak.

Slavoljub Muslin ne može da računa na suspendovanog defanzivca Mančester Sitija Aleksandra Kolarova, dok će Ljubomir Fejsa zbog povrede propustiti utakmicu, a pod znakom pitanja je i Duško Tošić.

Kormilar "Orlova" zbog toga je morao da reaguje i naknadno u reprezentaciju pozove levog beka Anderlehta Ivana Obradovića.

Identičan problem kao i selektor Srbije imaće i Kris Kolman jer je danas potvrđeno da selektor Velsa neće moći da računa na defanzivca Totenhema Bena Dejvisa.

Ben Dejvis je doživeo povredu članka tokom meča 4. kola grupne faze Lige šampiona sa Bejer Leverkuzenom zbog čega je propustio derbi severnog Londona sa Arsenalom (1:1).

Momak koji je počeo prethodne tri kvalifikacione utakmice sa Moldavijom, Austrijom i Gruzijom tako je otpao sa spiska za duel sa Srbijom, a selektor Kolman je umesto njega u reprezentaciju pozvao fudbalera Sanderlenda Adama Metjusa koji se nalazi na pozajmici u Bristol Sitiju.


Utakmica 4. kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji izmeđuVelsa i Srbije igra se u subotu od 20.45 u Kardifu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Monday, 07.11.2016
13:50

Pa nama je pored odsustva dejvisa i odsustvo eventualno tosica plus

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
10:28

Nikad laksa grupa i nikad smesniji protivnici, mi moramo da budemo prvi...