Veliki peh za Austriju pred duel sa Srbijom

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.10.2016.
13:43
Izvor: Sportske.net

Nedelju dana uoči meča koji će selekcije Srbije i Austrije odigrati u Beogradu u sklopu kvalifikacija za Mundijal, selektor rivala "Orlova" ostao je bez jednog od najznačajnijih igrača.

Beta/AP Photo/Ronald Zak
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

Fudbalske reprezentacije Srbije i Austrije odmeriće snage 9. oktobra u Beogradu u okviru 3. kola kvalifikacione Grupe D za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Nedelju dana uoči duela na stadionu "Rajko Mitić" protivnika reprezentacije Srbije zadesio je peh pošto je selektor Marsel Koler ostao bez jednog od najboljih pojedinaca u timu.

Prvotimac Hanovera Martin Harnik (29) povredio je butni mišić i neće biti stanju da pomogne svom nacionalnom timu u mečevima sa Velsom i Srbijom.

Radi se o iskusnom veznom igraču koji je za reprezentaciju Austrije odigrao 61 meč i postigao 14 golova, pa nema sumnje da će njegov izostanak predstavljati hendikep za austrijske "Orlove".

Umesto Martina Harnika u nacionalni tim je pozvan fudbaler Šturma iz Graca Deni Alar koji je rođen u Slavonskom Brodu i koji još uvek nije debitovao za "A" selekciju Austrije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke