Veliki Di Natale nije rekao svoje!

Autor: Miloš Marković
utorak 13.10.2015.
12:58
Izvor: Sportske.net

Godine ga gaze, gazi i on njih. Antonio Di Natale odoleva vremenu.

BETA/AP Photo/Paolo Giovannini
BETA/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Antonio Di Natale danas puni 38 godina, situacija u njegovom voljenom Udinezeu nije sjajna obzirom da su Zebrete 14. na tabeli italijanskog prvenstva.

I sam Di Natale je predmet kritika, ali se ne obazire. Kako kaže, kritike mu donose sreću.

Povreda Duvana Zapate uslovila je pisanja medija da Udinezeu treba novi napadač, ali Di Natale poručuje da još nije rekao svoje, te da se neće tek tako predati bez borbe.

"Ima nas četvorica, dvojica mladića. Na klubu je da li će dovesti nekoga, ali prošle godine smo Tero i ja postigli 24 golova. Mediji već godinama pišu da sam gotov, već četiri sezone unazad. A 31. maja sam sezonu okončao sa 14 postignutih golova."

"Ipak, to mi donosi sreću. Novinari su tu da donose zaključke koji se njima sviđaju.
", rekao je fudbaler koji je postigao ukupno 208 golova u Seriji A, samo osam manje od istorijskog rekorda koji drže Altafini i Meaca.

"Moj cilj je da ove sezone postignem 10 pogodaka. Ne zato što razmišljam o rekordu, već zato što verujem da to mogu. Prebrojaću golove na kraju. Istina je da sam do sad postigao samo jedan, ali hajde da pričamo kasnije. sada se više koncentrišem na to da pomognem Udinezeu.", istakao je veliki Toto Di Natale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Wednesday, 14.10.2015
07:33

Велики Тото ди Натале! Симбол љубави и верности према једном клубу. Ех, до пре пар година, имали смо оваквих легенди колико год хоћеш. Питам се да ли ће у будућности бити фудбалера који би читаву каријеру провели у једном клубу? Искрено, мислим да не.

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Tuesday, 13.10.2015
14:01

Lepse i bolje golove od Ronalda ima!Lepo sam misljenje imao o ovom igracu ali sada su se epiteti mnogo pojacali..kralj covek,igracina bre!

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 13.10.2015
19:44

Koliko vama smeta Ronaldo hahahah!

avatar
Pera detlić
Tuesday, 13.10.2015
13:43

Legenda, čitavu karijeru je proveo (hajde da kažem) prosječnom Udinezeu, a mogao je da igra u mnogo većim i jačim klubovima, za mnogo veće pare! Nadam se da ćeš postići tih 8 pogodaka i postati najbolji strijelac, to svakako zaslužuješ.

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Wednesday, 14.10.2015
15:26

I ja bi voleo da postigne,i da postane prvi strelac Italijanske lige svih vremena..zasluzeno 100%!Igra fudbal iz ljubavi..verovatno voli i svoj klub Udineze zato i nije otisao nigde za boljim agazmanima..boljim parama!Citao sam mnogo toga lepo o njemu,posle ovog clanka pre dva dana..ljudina bre!

avatar
Pera detlić
Monday, 26.10.2015
15:53

Navijač sam Arsenala, i uvijek sam navijao za to da veliki Antonio dodje u klub. Ali ocito nije bilo teoretske sanse za to. Bog. :D