'Vaza' igrač godine u Engleskoj

Autor: Boban Filipović
četvrtak 08.01.2015.
18:57
Izvor: Sportske.net

Kapiten 'Gordog Albiona' dobio je najviše glasova u izboru navijača.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Povlačenjem Stivena Džerarda i Frenka Lamparda iz reprezentacije Engleske posle razočaravajućeg nastupa na Mondijalu u Brazilu selektor Roj Hodžson je traku poverio Vejnu Runiju.

Napadač Mančester Junajteda je tokom godine za nama postigao 8 golova u dresu sa grbom 'tri lava' što mu je donelo priznanje za najboljeg igrača 2014. godine u izboru navijača.

Runi je do sada odigrao 101 meč za 'Gordi Albion' i postigao 46 golova.

Engleska je živnula posle Svetskog kupa, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016 ima maksimalan učinak (4/4) i nalazi se na čelu grupe E u kojoj se još nalaze Slovenija, Švajcarska, Litvanija, Estonija i San Marino.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Thursday, 08.01.2015
20:45

Realno zasluzena nagrada , tu je bio i Hari Kejn iz Totenhema u prosloj godini se nametnuo u Totenhemu mada Runi je veoma dobar i zasluzeno navijaci glasaju za njega.

avatar
Balotelli
Thursday, 08.01.2015
21:51

sta hari kejn druze?dao par golova o cemu pricas ti?

avatar
Goce94Skoplje
Friday, 09.01.2015
03:24

Dao par golova vaznih za Totenhema buduci da je mlad i talentovani igrac nije lose da mu odaju i neko priznanje gurao je Totenhema u Evropi dobice poziv za seniorsku reprezentaciju Engleske zasto da ne. Ovo je zasluzena nagrada Runija nisam ni mislio nesto drugacije ali sam cisto dodao Kejna zato sto je mlad i veoma kvalitetan talentovan Engleski igrac.