Vatromet na "Kopa Amerika"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 16.06.2015.
08:49
Izvor: Sportske.net

Dve utakmice, jedanaest golova i favoriti definitivno ne pobeđuju. Sjajan fudbal na prvenstu Latinske Amerike!

Beta/AP Photo/Silvia Izquierdo
Beta/AP Photo/Silvia Izquierdo

Povezane vesti

Drugo kolo u grupi A otvorili su Bolivija i Ekvador. Bolivijci su dobili prvi meč na Kopa Amerika posle gotovo dve decenije, a Ekvadorce na ovom takmičenju nisu pobedili od 1949.

Pravi šok za "Orlove" bila su dva primljena gola u 20 minuta, prvo je bolivijski kapiten Raldes nače Ekvador, da bi Smedberg-Dalens duplirao vođstvo. Na drugoj strani je fudbaler Vest Hema, Ener Valensija promašio penal, što se na drugoj strani nije desilo Martinsu, pa je Bolivija sa ogromnih 3:0 otišla na odmor. U nastavku se Ekvador vratio, Valensija i Miler Bolanjos su istopili prednost rivala, ali je ostalo 3:2 za Bolivijce koji su napravili veliko iznenađenje i sada su blizu nokaut faze.

APTOPIX Chile Soccer Copa America Ecuador Bolivia

Mnogo uzbuđenja smo videli u derbiju večeri, Čile nije uspeo da savladao oslabljene Meksikance.

Dva puta se "La Roha" vraćala u meč, na kraju su i okrenuli rezultat, ali su "Sombrerosi" utišali 50 000 navijača golovm Vuosa sredinom drugog dela. Centarfor Meksikanaca je postigao dva gola, strelac za "El Tri" bio je i Himenez, dok je na drugoj strani centralna figura bio Vidal.

Fudbaler Juventusa se dva puta upisao u strelce (jednom iz penala), a asistirao je kod gola Edu Vargasu.

Chile Soccer Copa America Chile Mexico

Bolivija - Ekvador 3:2
Čile - Meksiko 3:3

Čile remi neće puno boleti, posle dva kola u grupi A, oni i Bolivija imaju po 4 boda, Meksikanci su sakupili 2, Ekvador je poslednji sa jednim.

U poslednjem kolu Čile igra protiv Bolivije, i bod im je dovoljan za prvo mesto u grupi, Ekvadoru igra samo pobeda protiv Meksika da bi se eventualno kao treći dočepali četvrtfinala.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke