"Vatreni", ovakvu poruku ne biste dobili ni iz Srbije!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.06.2016.
12:56
Izvor: Sportske.net

Reprezentaciju Hrvatske u nedelju očekuje prva utakmica na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a transparent uslikan u Trogiru govori da "Vatreni" u domovini imaju više neprijatelja nego navijača.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Teško je iz naše perspektive govoriti o neverovatnoj atmosferi koja trenutno vlada oko reprezentacije Hrvatske jer nacionalni tim Srbije nije ni uspeo da se izbori za plasman na Evropsko prvenstvo.

Tragično je, međutim, to što su se naše zapadne komšije domogle plasmana na kontinentalnu smotru u Francuskoj, ali dobar deo Hrvatske navija protiv svoje reprezentacije.

Sigurni smo da su i ljubitelji fudbala u Srbiji upućeni u razloge zašto dobar deo hrvatske nacije bojkotije nacionalni tim, ali nije zgoreg pomenuti da problem leži u Zdravku Mamiću i činjenici da višegodišnji gazda Dinama vuče sve konce oko reprezentacije.

Zbog toga nikoga ne treba da čudi što je u Trogiru, gradu na Jadranskom moru u blizini Splita istaknut transparent kojim se reprezentativcima Hrvatske prenose želje da izgube sve mečeve na Evropskom prvenstvu.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Sunday, 12.06.2016
16:41

Pa vidi se..ceo stadion u hrvatskim dresovima! To je ono sto ostaje Evropi da vidi svojim ocima ko i gde navija! To je ono sto Igraci osecaju dok trce. Tribine! Moze Milion internet navijaca da budu za ili protiv ali svaka cast komsijama na atmosferi na stadionu!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 12.06.2016
14:00

Из Србије сигурно не!