Vardi na pragu rekorda!

Autor: Boban Filipović
subota 31.10.2015.
19:22
Izvor: Sportske.net

Ako golgeter 'Lisica' bude strelac na sledećoj prvenstvenoj utakmici protiv Votforda na 'King Power Stadionu' uspeće nešto što nije niko u istoriji Premijer lige.

BETA/AP Photo/Marco Vasini
BETA/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Napadač Lestera je ubedljivo najbolji strelac dosadašnjeg toka Premijer lige, u neverovatnoj je golgeterskoj formi i dobar deo javnog mnjenja na ostrvu smatra da bi trebalo da bude prvi izbor u napadu selekotora 'Gordog Albiona' Roja Hodžsona.

Džejmi Vardi je pogodio i danas na gostovanju kod Vest Bromvič Albiona, zatresao je mrežu Majhila za 1:3 na 'Houtornsu' i tako nastavio neverovatnu golgetersku seriju. 'Lisice' su u Birmingemu nastavile sa fantastičnim partijama, upisavši novu pobedu koja ih je vinula na treće mesto na tabeli.

To mu je bio 11. gol u Premijer ligi ove sezone, pogodio je protivničku mrežu na osam utakmica u nizu čime je izjednačio rekord bivšeg centarfora Mančester Junajteda Ruda Van Nistelroja i napadača Liverpula Danijela Staridža.

Ukoliko postigne gol iduće subote u Lesteru protiv Votforda poći će mu za rukom nešto što nije nijednom igraču do sada u Premijer ligi.


Zanimljivo, jedino su Robert Levandovski iz Bajerna i Pjer-Emerik Obamajang iz Dortmunda dali više golova od Vardija u Ligama petice ove sezone. Poljak i Gabonac su na čelu liste strelaca Bundeslige sa po 13 postignutih golova, dakle dva više od napadača 'Lisica'.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 31.10.2015
20:40

Ali za kakvu ekipu igra Levandovski a za kakvu Vardi,to je velika razlika.:)

avatar
cukambre
Saturday, 31.10.2015
20:32

Malopre citam da je Nistelroj pogadjao 10 puta u nizu a sad pise da ce ovaj ako postigne gol uraditi nesto sto niko nije. Cukam bre

avatar
joefcb
Sunday, 01.11.2015
02:07

Nistelroj je dva puta pogadjao u 8 utakmica u nizu. Jednom je dao 8 a drugi put 10 golova. Tako pise i u toj vijesti koju si prethodno procitao. Citaj ba.