Vardar želi pozitivan rezultat, Rozenborg pobedu

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.09.2017.
14:25
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vardara Čedomir Janevski rekao je da veruje u kvalitet svog tima i da može da stigne do pozitivnog rezultata u meču sa norveškim Rozenborgom.

Epa/Sedat Suna
Epa/Sedat Suna

Povezane vesti

Utakmica drugog kola Grupe L Lige Evrope između Rozenborga i Vardara igraće se večeras od 19.00.

"Verujem u naš kvalitet. Ne mogu da kažem da ćemo sigurno da pobedimo, to je teško da se kaže, posebno u ovakvim takmičenja, ali došli smo ovde (u Trondhajm) da odigramo dobru utakmicu i nadam se da će nam to doneti pozitivan rezultat", rekao je on na konferenciji za novinare pred meč Lige Evrope.

Kako prenosi klupski sajt, Janevski je dodao da su i Vardar i Rozenborg "imali loš start u grupnoj fazi Lige Evrope i da sada, na neki način, oba tima žele prve bodove".

Trener Rozenberga Kare Ingebritsen je rekao da Vardar nije lagan protivnik, ali da očekuje da će njegov tim osvojiti sva tri boda.

"Pobedili su Malme i Fenerbahče, pa nas očekuje težak meč. Mi smo spremni. Igraćemo napadački od samog početka i nameravamo da osvojimo tri boda", rekao je Ingebritsen.

Vardar je u prvom kolu izgubio od Zenita sa 5:0 na svom terenu u Skoplju, a Rozenborg od Real Sosijedada sa 4:0 u San Sebastijanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke