Van Persi završio sa igranjem u 2014?

Autor: Boban Filipović
nedelja 31.08.2014.
17:23
Izvor: Sportske.net

Prema saznanjima do kojih su stigli pojedini britanski mediji, napadač Mančester Junajteda će morati na operaciju i neće igrati do kraja godine.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Po poslednjim informacijama sa Ostrva, Van Persi će ipak morati na operaciju kolena koja će ga udaljiti sa terena na bar 4 meseca.

U Junajtedu jedna loša vest sustiže drugu, pa je na Đavolima samo da se nadaju da su dotakli dno i da ih čekaju bolje vesti.

Po glasinama iz Engleske, Van Persi povredu vuče duže vreme. Odnos sa Mojesom prošle godine je zapravo posledica frustracije i menadžera i igrača upravo zbog povrede Van Persija. Na kraju, Van Persi je umesto letnje operacije ipak odigrao Svetsko prvenstvo i sad je situacija još gora, a Holanđanin na terenu ne liči na sebe, sve i da mu se oprosti na nedovoljnoj spremnosti.

Još gore za Junajted je što u klubu ne veruju ni da će Van Persi posle operacije biti onaj isti. Priča se da je kod njega nakon osvajanja titule i završetka Svetskog prvenstva potpuno izgubljena želja za vrhunskim fudbalom.

Ako neko zna pravo stanje stvari onda je to Van Gal. Kakva će njegova reakcija u pogledu Van Persijeve budućnosti na Old Trafordu biti ostaje da se vidi.

Ukoliko Van Persi stvarno ode na operaciju i glasine se potvrde kao tačne, za verovati je da će Junajted ostaviti Velbeka u ekipi, ali i da bi u tom slučaju mogli da promene formaciju koja je i napravljena po rečima Van Gala kako bi se iskoristili Runi, Van Persi i Mata.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke