Van Persi otkriva - Junajted imao žustar sastanak posle Lestera

Autor: Janko Glavonjić
petak 26.09.2014.
17:12
Izvor: Sportske.net

Junajted je protiv Lestera počeo utakmicu odlično, posle trijumfa nad KPR-om činilo se da će Đavoli uspeti da "samelju" još jednog protivnika, ali se dogodio veliki preokret, a posle meča je bila vrlo usijana atmosfera u svlačionici, otkriva Van Persi.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Četiri gola koje je Lester dao u malom vremenskom razmaku bila su još jedan potres u i ovako trusnoj sezoni Junajteda.

Ipak, 24 sata posle meča, kada su se glave malo ohladile, Junajted je održao sastanak, koji je i pored prolaska čitavog dana, bio veoma žustar, otkriva Van Persi.

"Imali smo timski sastanak posle Lestera, šef nije želeo puno da priča odmah posle meča, želeo je da ostavi to kada se malo utisci slegnu, pa smo se videli sledećeg dana.

I pored toga što je prošao čitav dan, sastanak je bio žustar. Nismo se svađali i ne bih rekao da su padale teške reči, ali smo iskreno rekli šta mislimo jedni drugima, i mislim da je to dobro
", smatra Van Persi.

Holanđanin dodaje da veruje da će posle tog sastanka sve krenuti na bolje.

"Kada nekome kažete u lice šta imate, i on vama, to je čist odnos. Mnogo je bolje tako nego se načelno slagati, a onda iza leđa raditi suprotno.

Verujem da će ovaj tim krenuti uzlaznom putanjom, i zato je sledeći meč veoma važan, moramo ga dobiti. Imamo jako dobre igrače, sjajnog menadžera i to ćemo, nadam se, pokazati na terenu
", rekao je Van Persi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke