Van Galov 'pakao' - iz revolta prekinuo pres konferenciju

Autor: Lazar Mitrović
sreda 23.12.2015.
17:54
Izvor: Sportske.net

Holandski stručnjak se teško nosi sa pritiskom.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nije izdržao. Menadžer Mančester Junajteda proživljava jedne od najtežih trenutaka u svojo karijeri.

'Paklena atmosfera' se prenela i na konferenciju za medije, gde je Holanđanin bio na udaru novinara, zbog loših partija,koje njegov klub beleži ove sezone.

64-godišnjak nije bio oduševljen pitanjima novinara, uz koja su se provlačila predviđanja, da bi u slučaju lošeg rezultata na narednom meču, on mogao da 'leti' sa 'Teatra snova'.

Holanđanin je naveo, da je jedini razlog zašto uopšte razgovara sa novinarima,pravilnik Premijer lige.

Nakon samo tri pitanja, revoltirani Van Gal je ustao i išetao iz sale za pres-konferencije.

"Želim vam svima srećan Božić, a možda i novu godinu, ukoliko se opet vidimo", u svom stilu je rekao Van Gal.

Mančester Junajted se zaista nalazi u teškoj situaciji. Na poslednjih 6 mečeva ne zna za pobedu, a na prethodna tri je zabeležio poraze, protiv Noriča i Bornmauta u Premijer ligi, dok ih je poraz od Volfsburga koštao plasmana u dalji to Lige šampiona.

"Ovi napadi ne ugrožavaju samo mene, već i moju porodicu. Zamislite kako se oni osećaju", revoltirano je rekao Van Gal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CokiGGMU
Thursday, 24.12.2015
13:48

Pakuj kofere vise

avatar
Dragan Andric
Thursday, 24.12.2015
09:15

molim sve nemojte da spominjete tog luzera=mojesa on je upropastio sve sto je ser Aleks uradio a Lvg nije iskoristio sansu sa timom koji je sam sastavljao a pare su imali obojica.po tome se vidi ko zna a koje laik.zato Man Utdu treba pravi covek za klupu.Giksi u nekoj buducnosti a sad samo Pep ili Murinjo pozdrav svima i srecan Badnji dan onima koi slave danas

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 24.12.2015
00:02

I jos jedna stvar vezana ne toliko za Van Gala vec za samu upravu,nesto sa koje se potpuno slazem:#MUFC board need to either publicly back LVG or fire him. Leaving him to wolves of the press like that is a disgrace. Club is in a mess!!!

avatar
Wednesday, 23.12.2015
20:16

Je l `ovaj na laksim ili tezim drogama? Covek auzbudava pitanej sot je gori od Moesa sto gubi od timova koji imaju ceo tim u vrednosti ko jedan igrac UTD-a, kakoto da nijedan igrac pod njim niej napredovao??? On se vadi na porodicu a kako je porodicama navijaca i igraca njeg aboli uvo, egoisticni snob. Trpece ga jos dve tri utakmica je `l cekaju Gvardiolu Murinja i ostale normalne i normalnije da se odluce, ali za ovu sezonu ce biti kasno.

avatar
Danilo Mitrovic
Wednesday, 23.12.2015
23:26

Mojes je na raspolaganju imao šampionski tim,a Van Gal tim koji nije imao volju da igra fudbal. Imam osećaj da će Junajted pobediti i Stouka i Čelzija i da će Van Gal ostati. Imam neki dobar predosećaj u vezi njega.

avatar
Thursday, 24.12.2015
01:21

Moes i van gal su dobili isti tim pusti tu pricu sampionski tim, to je bio istrosen tim, ne kazme da je Moes bio dobar ali Van Gal je isti ak one i gori. I kod obojce su se igraci bunili. Necete dobiti ni Stouk a pogotovo ne Celsi koji iam da oigra odlicno drugi deo sezone. Mozd ai dobijet eali nece biti nicek dobrog u vezi Luija i UTD-a.

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 23.12.2015
19:25

Ma nemoj,sada boli a.....kako se osecala njegova porodica!?...A kako se osecao Cicarito i njegova porodica zbog tvog odnosa i onaj (nikada to necu izbrisati iz glave) pogled,pun cinizma,upucen Gigsu kada je Cicarito promasio penal protiv Briza!A kako se oseca Valdes i njegova porodica i mnoge znajne i ne znajne fudbalere zbog "horora" koji im priredju ovaj "diktator" svakji bozji dan dok je na klupi Junajteda.Dobio odvezane ruku,neogranicen budjet,sve sto je hteo dobio a ekipa umjesto da napreduje nazaduje!E moj Van Cancere,karma je cudo!Koliko je ovaj covjek pun sebe,arogantan i ima ego veliko ko planinu.Pa on misli da je neshvaceni fudbalski master majnd i da njegova fudbalska filozofija ne moze da "dopre" ne samo do igracima vec i do celokupne fudbalske javnosti i da ga novinari treba "maziti" na presu i da niko ne treba da trazi odgovore od njega,od coveka ko je potrosio skoro 350 m funti a ekipa izgleda komicno na terenu!!!..I posle svu ono blamazu u ligu sampiona i u premier ligu da pokaze malo doblesti i da otkaz on mudruju i dalje prosipa svoju fudbalsku i zivotnu "filozofiju".Ja neznam sta ceka i kalkulise uprava,neko nebesko cudo?!Ali zajedno sa njim treba da pakuje kufere i onaj nesposobni mapet Vudvord i fudbalske stvari da obavlja neko ko zna i ume,eto njemu marketing i nek puni djebove Amerima!

avatar
Enciklopedija
Wednesday, 23.12.2015
19:34

Bravo kralju,bravo svaka cast..Sve lepo receno.

avatar
jv
Wednesday, 23.12.2015
19:53

Svaka cast, ote mi rec iz usta!nKako je Fergusonu gledati ovog amatera.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 23.12.2015
19:14

Kakav klub, takav trener.

avatar
rey de europa
Wednesday, 23.12.2015
19:52

hahahahha a nemoooooj to brate pricat, makar dok se nama onaj ne makne :)

avatar
rey de europa
Thursday, 24.12.2015
00:13

Adis- sad kao prelaznu varijantu stvarno ne znam, cadena SER pise da su stupili u kontakt sa murinjom. Uglavnom kao dugorocno rijesenje od ljeta vidim zidana. Mada, perez i dugorocno jednostavno ne idu u istu recenicu.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 23.12.2015
23:10

upravu si mogo bi vam se bumerang vratiti,burno je u svalcionici Reala,jos od kad je Benitez dosao tamo je burno i ne stisaje se nikako. koga ce te postaviti za trenera ako svi bolji treneri budu zauzeti. Ancelotija,klopa ste izgubili,vjerovatno i Moua,Simeone nikad nebi iz Atletika presao u Real ko vam ostaje od trenera. imacete Pelegrinija,Van Gala i B.Rodzersa :)

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 23.12.2015
21:52

Spanski radio je objavio da nece docekati utakmicu sa Sosjedadom, daj Boze.

avatar
Андер Ерера
Wednesday, 23.12.2015
20:01

Bez da provociram kao što ti to radiš, ali Real je najveći cirkus u fudbalu i to bez konkurencije.

avatar
Torr
Wednesday, 23.12.2015
19:00

Pa podnesi ostavku , jednostavno resenje ...