Van Gal se žali na slab kvalitet napadača?!

Autor: Janko Glavonjić
subota 28.02.2015.
16:06
Izvor: Sportske.net

Luj Van Gal je pred današnju utakmicu sa Sanderlendom istakao da napadači Junajteda nemaju kvalitet da postignu 20 golova u ovoj sezoni!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester Junajteda Luj Van Gal izjavio je danas da njegovoj ekipi nedostaje napadač koji može da postigne 20 golova u sezoni.

"Ne možemo da poreknemo da u ovom trenutku mi nemamo napadača koji može da postigne 20 golova u sezoni. Robin van Persi to ne može da postigne, Falkao takođe, a Vejn Runi ne igra više toliko u vrhu napada", kazao je Van Gal za britanske medije.

On je dodao da to što njegovi napadači sada ne postižu mnogo golova ne znači da će tražiti pojačanja na kraju sezone.

"Možda nemaju dobru godinu. Ipak, činjenica je da u ovom trenutku mi nemamo napadače koji spadaju u vrh lige", dodao je Van Gal.

Najbolji strelac Mančester Junajteda je Robin van Persi koji je postigao 10 golova, sledi ga Vejn Runi sa 8, Huan Mata je postigao 5, a Falkao samo 4.

Ipak, možda bi Holanđanin trebalo da se zapita da nešto možda nije i njegova krivica, pošto znamo koliko golova su u prošlosti znali da postignu i Van Persi i Runi i Falkao?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola M.
Saturday, 28.02.2015
17:55

Dao bi toliko golova Vejn Runi, da je non stop igrao u napadu, garantovano. Ali šta ćeš kad je Van Gal, čoveka koji je postigao 181 gol u PL, u većini utakmica koristio kao veznjaka. I posle se nešto žali.

avatar
sashki
Saturday, 28.02.2015
18:47

Evo sad ga stavio I Covek zabije dva komada :)

avatar
Nikola M.
Saturday, 28.02.2015
18:57

Normalno :) Posle ovog meča ima 183 gola na svom kontu u PL :)