Van Gal priznao: ''Lester je zaslužio titulu!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.05.2016.
19:47
Izvor: Sportske.net, Beta

Posle današnjih 1:1 na Old Trafordu, holandski stručnjak zadovoljan igrom svog tima, a rivalu je poželeo da osvoji titulu.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Trener Mančester Junajteda Luj van Gal rekao je da je njegova ekipa danas odigrala jednu od najboljih utakmica u sezoni.

"Ali, to nije bilo dovoljno. Ova utakmica je bila teška i za suđenje, možda je trebalo da bude dosuđen penal, videli ste šta je bilo sa Maruanom Felainijem. Može i Totenhem da osvoji šampionat, ali mislim da Lester zaslužuje da osvoji titulu, dobro su organizovana ekipa", rekao je on.

Junajted se bori za četvrto mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Mančester junajted je peti na tabeli sa 60 bodova, a četiri više ima njegov gradski rival Siti. Junajted je odigrao 35 utakmica, a Siti danas igra protiv Sautemptona u 36. kolu.

"Teže je kada ne pobedite, naravno da nam je (sada) teže da udjemo medju četiri najbolje ekipe. Ali, Mančester siti danas igra protiv Sautemptona na gostovanju, pa smo i dalje u trci", dodao je holandski trener.

Fudbaler Mančester Junajteda Vejn Runi ocenio je da je njegova ekipa zaslužila pobedu.

"Sada će nam biti teško da uđemo među četiri, moramo da se oslanjamo na druge ekipe, ali ćemo morati da osvojimo maksimalni broj bodova u preostalim utakmicama.

Svim ekipama je tokom cele sezone bilo teško da igraju protiv Lestera, ali mislim da smo danas imali bolje šanse. Razočarani smo što nismo pobedili, ali moramo da idemo dalje", rekao je Runi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZAGORENA LEZA
Sunday, 01.05.2016
19:56

nećete vi u LŠ pored Sitija

avatar
Adnan
Sunday, 01.05.2016
20:32

I ja kazem,ali ne zato sto Siti nece kiksati,jer najvjerovatnije hoce,nego Junajted nece dobiti sve do kraja.Sansa je propustena danas.

avatar
Man Utd Fan!
Sunday, 01.05.2016
20:47