Van Gal odlučio ko će biti kapiten?

Autor: Vladimir Nestorović
utorak 05.08.2014.
19:13
Izvor: Sportske.net

Novi menadžer 'Crvenih đavola' posle američke turneje navodno je odlučio ko će biti novi kapiten tima sa 'Old Traforda'. Šta mislite, ko je u pitanju?

Beta/AP Photo/J Pat Carter
Beta/AP Photo/J Pat Carter

Povezane vesti

Iako su mediji spekulisali da bi novi kapiten Mančester Junajteda mogao da bude Robin van Persi, to se najverovatnije neće dogoditi.

Turneja 'Đavola' po Sjedinjenim Američkim Državama bila je veoma uspešna, a na ovim mečevima trojica fudbalera nosila su kapitensku traku. Bili su to Vejn Runi, Daren Flečer i Tom Kleverli.

Luj Van Gal otkrio je da je naklonjen izboru domaćeg fudbalera kada je u pitanju titula kapitena, a kao logičan izbor nameće se Vejn Runi, koji je nosio traku u finalnom meču Ginisovog međunarodnog kupa šampiona protiv Liverpula.

"Danas je Runi odigrao 90 minuta i bio je kapiten. Pre toga, Flečer je to bio dva puta, a jednom je to bio Tom Kleverli. Smatram da bi kapiten trebalo da bude Englez, kada god je to moguće." - objasnio je Van Gal u izjavi za 'Miror'.

Sva je prilika da će od ove trojice naredne sezone najstandardniji biti Vejn Runi, pa je odluka da on bude kapiten i najlogičnija. Međutim, to ne mora značiti da će tako i biti.

Šta vi mislite, ko će biti novi kapiten Junajteda?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke