Van Gal: "Nismo igrali kao tim"

Autor: Janko Glavonjić
subota 16.08.2014.
16:57
Izvor: Sportske.net

Neočekivani poraz na startu sezone za Junajted zabrinuo je novog menadžera Van Gala, koji je istakao da je razočaran igrom svojih igrača.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Svi su očekivali da će Mančester Junajted, posle odličnog pripremnog perioda, pregaziti Svonsi na startu nove sezone, ali to se nije desilo. Autsajder je došao na Old Traford da osvoji bodove, i to su i uspeli. Junajted je imao viši posed lopte, ali je gost bio konkretniji i zasluženo slavio.

Van Gal je čestitao rivalima na pobedi.

"Ekipa Svonsija je zasluženo stigla do pobede i čestitam im na tome. Mi smo ušli u meč veoma nervozno, nismo poštovali ono što smo se dogovorili i napravili smo puno loših odluka pred golom protivnika. Nismo bili dovoljno konkretni", rekao je Van Gal.

Ni u drugom poluvremenu situacija nije bila bolja, iako je Junajted izjednačio preko kapitena Runija.

"U drugom poluvremenu smo izjednačili i osetio sam da možemo do pobede. Ipak, nismo iskoristili taj trenutak, nismo odigrali dovoljno timski i Svonsi nas je opet kaznio.

Ne mogu reći da me je neko pojedinačno razočarao, svi igrači su pružili svoj trenutni maksimum, ali nisu dobro kombinovali i sarađivali, igrali kao tim i to nas je koštalo boljeg rezultata
", istakao je Van Gal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke