Van Gal nije očekivao da će se ovako mučiti...

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 25.09.2014.
20:53
Izvor: Sportske.net

Luj Van Gal, posle sjajnog pripremnog perioda, kada se činilo da je Holanđanin odmah sklopio kockice, suočava se sa jako lošim startom sezone i priznaje da nije očekivao da će biti ovako...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Junajted je odigrao sjajno protiv KPR-a, zabeležio prvu pobedu u sezoni, a zatim je vodio sa 0:2 i 1:3 protiv Lestera. Činilo se da je kasno paljenje uspelo, ali su zatim Đavoli primili čak 4 gola i izgubili od novajlije u Premijer ligi.

Povrede, loša igra, upitna selekcija, muči novog menadžera Junajteda. Kako će se on izboriti sa tim?

"Znao sam da će biti veliki izazov voditi Junajted. Ali nisam očekivao da će biti ovako teško. Ipak, treba imati u vidu da nas muče i povrede i suspenzije, u ogromnim smo problemima zbog toga", tvrdi Van Gal.

Holanđanin, naravno, zna da je cilj pobeda u svakom meču i ne želi da traži izgovore.

"Cenite ovaj tim na kraju ove sezone, ili još bolje za dve sezone, tada ćemo videti kakav smo posao odradili. Ne želim da tražim izgovore, zna se da je cilj Junajteda da sve osvoji, ali nekada vas okolnosti na koje ne možete da utičete sputaju", rekao je Van Gal.

Menadžer Junajteda je potvrdio da su i Evans i Smoling van stroja.

"Evans ima naprsnuće kosti, a Smoling nije mogao da izdrži jučerašnji trening. Ne želim da izlažem svoje igrače riziku, igraće samo spremni", istakao je Van Gal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke