Van Gal nije ljut...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.04.2015.
01:05
Izvor: Beta

Nije bio ljut na svoje fudbalere Luj Van Gal nakon ubedljivog poraya od Evertona.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester junajteda Luj van Gal rekao je da je u današnjem meču protiv Evertona prvi put video motivisaniju i agresivniju ekipu od svoje.

"Ovo je bio prvi meč u kojem sam video motivisaniji i agresivniji tim od Junajteda. To nije dobro, ali i mi smo ljudi", rekao je Van Gal za britanske medije.

Fudbaleri Mančester junajteda izgubili su danas od Evrtona sa 0:3 u utakmici 34. kola Premijer lige.

"Everton je zaslužio pobedu. Kada je rezultat fer, može da se živi s tim", dodao je Van Gal.

Defanzivac Junajteda Kris Smoling rekao je da je veoma razočaran današnjom utakmicom.

"Mislim da smo danas prvi put ove sezone bili van ritma od prvog do poslednjeg minuta. Nedostajalo nam je agresivnosti", kazao je Smoling.

Mančester junajted je posle 24 odigrana kola četvrti na tabeli Premijer lige sa 65 bodova, dok je Everton deseti sa 44 boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 27.04.2015
13:01

Sa ovakvom igrom i rasporedom jedva do 4. mesta.Za vece domete u ovom sastavu koji je igrao protiv Evertona definitivno su : Mekner( mlad je),Valensija ( Klajn ili Kolman),jang ( Depaj),Mata,Falkao.Najveci problem jJunajteda su vezni igraci Celsi ima Azara,Fabregasa,Oskara,Ramireza pa i takvi panjevi kao Teri i Kejhil igraju dobro jer cim uzmu loptu predaju je vezistima.Ovaj tim Junajteda nema velike domete i ako ostane sa malo pojacanja ili ovakvom igrom ocekuje ga sudbina Arsenala u poslednjih deset godina.Osim toga ocekivano je da ce iduce sezone biti jaci i Totenhem,Liverpul,Arsenal,Siti i Celsi.Plasim se samo da Mancester ne ispusti i nekog dobrog mladjeg trenera ( KLOP)

avatar
Monday, 27.04.2015
11:31

pa sta ima covek da se ljuti kada zna da njegova ekipa ne moze bolje od toga exexexexe :D na kraju ce biti jedva 4-ti u to sam siguran :D

avatar
Red Legend
Monday, 27.04.2015
16:31

Pa zar nisi cijele sezone tvrdio da nece ni u LE?

avatar
Monday, 27.04.2015
23:59

pa imaju vise srece nego pameti tj znanja :D ali dobro.

avatar
Balkan
Monday, 27.04.2015
19:21

Dosadno je 10 godina bez titule

avatar
Svabizord
Monday, 27.04.2015
09:18

Zasluzena pobeda Evertona, ali mislim da je i pored njihove motivisanosti i agresivnosti zasluznije za pobedu to sto je Martinez procitao Van Gala i postavio ekipu tako da nema prolaza onako kako LvG forsira cele sezone. Msm i nije toliko tesko procitati nekoga ko konstatno forsira istu foru kombinacija i prolaza po bokovima iako ima sutere koji mogu da cepaju mrezu sa 20m.

avatar
Monday, 27.04.2015
09:08

Ovo ne kazem zbog agresivnosti nase ekipe u jucerasnjem mecu. Da sam na Van Galovom mestu, ni ja ne bih bio ljut. Da smo konstantno stvarali prilike, napadali, da smo celu utakmicu bili bolji, a da smo izgubili, onda bi mi bilo krivo. Ovako, nista nismo uradili juce, branili smo se, bili pasivni, bezidejni u napadu, tako da nemam pravo da se ljutim sto smo juce bili porazeni. Zato, protiv ''fenjerasa'' poput Vest Broma i Hala, pa i Palasa (koji za mene spada u bolje timove Premijer Lige) moramo ubeleziti sigurne pobede. Idemo dalje. GGMU!

avatar
Unsullied
Monday, 27.04.2015
02:27

Drago mi je da je Van Gal svestan da je ovo bila ocajna utakmica,za razliku od Mojesa koji bi rekao njegovu cuvenu recenicu ''igrali smo dobro,nismo imali srece''

avatar
Nikola M.
Monday, 27.04.2015
01:18

Ostalo je još samo 4 kola do kraja sezone, mora da se ekipa trgne od ova 2 poslednja uzastopna poraza, da se maksimalno fokusira do kraja i sačuva mesto u top 4. Tako smo blizu, ne smemo dopustiti da nam LŠ isklizne iz ruku. Od Junajteda zavisi.

avatar
MSSZRMK
Monday, 27.04.2015
12:32

Junajted ide u LS, moj drugi najomiljeniji klub to znas. Ja sam Jese Rodriguez Ruiz sa starijeg sajta :D.
Imate dosta bodova ispred Liverpula.

avatar
Nikola M.
Monday, 27.04.2015
14:58

Imamo 7 bodova više od Liverpula, ali Liverpul ima utakmicu manje, i ako tu dobije, biće na 4 boda od Junajteda, na 4 kola do kraja. Strepnja i neizvesnost postoje. Nisam znao da ti je ovo novi nik :) Pozdrav.