Van Gal ne veruje Valdesu, Falkao greje klupu! (sastavi)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.02.2015.
20:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Mančester Junajteda večeras igraju 'revanš' susret 1/16 finala FA Kupa ali to što se sa druge strane terena nalazi klub iz četvrte lige nije uticalo na Luja Van Gala koji nije želeo da menja svoju filozofiju igre.

Beta/AP Photo/PA, Nick Potts
Beta/AP Photo/PA, Nick Potts

Povezane vesti

Neko će reći da je menadžer Mančester Junajteda postupio pametno i odabrao tim koji garantuje rezultat ali se čini da je Holanđanin mogao da izvede nešto drugačiji sastav za duel sa Kembridž Junajtedom.

Upadljivo je to da Viktor Valdes neće početi meč jer Van Gal očigledno nema potpuno poverenje u Španca.

Mesta u startnoj postavi nije bilo ni za Radamela Falkaa ali ni za Andera Ereru što mnogim navijačima kluba sa "Old Traforda" deluje kao totalno nerazumljiv potez.

Sa druge strane, Luj Van Gal ne bi bio tu gde jeste da tim sastavlja na osnovu fudbalskih shvatanja navijača iako se mora priznati da je za duel sa Kembridž Junajtedom mogao da napravi određene promene.

Evo startne postave Mančester Junajteda za večerašnji meč 1/16 finala FA Kupa: De Hea, Mekner, Smoling, Evans, Roho, Blind, Felaini, Mata, Runi, Di Marija i Van Persi.

Na klupi za rezervne igrače nalaze se: Valdes, Džons, Valensija, Erera, Jang, Falkao, Vilson.

Dodajmo i to da će početak utakmice kasniti zbog saobračajne gužve usled koje su timovi kasnije stigli na stadion. Umesto u 20.45 utakmica će početi 20 minuta kasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola M.
Tuesday, 03.02.2015
21:46

Moglo je da se nađe mesta za Ereru, a i Valdes je mogao dobiti šansu da debituje, ali šta sad. Idemo na pobedu. GGMU