Van Gal na mukama uoči gostovanja na 'Gudison Parku'

Autor: Boban Filipović
petak 24.04.2015.
18:03
Izvor: Sportske.net

Menadžer Mančester Junajteda suočava se sa velikim kadrovskim problemima pred meč 34. kola Premijer lige sa Evertonom u gostima.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Brazilac Rafael je slomio rebro i za njega je sezona već završena, a osim njega Luj Van Gal protiv 'Karamela' neće moći da računa na još petoricu prvotimaca.

Van stroja zbog povreda su Majkl Kerik, Markus Roho, Dejli Blind, Fil Džons i Adnan Januzaj.

Ako je za utehu holandskom stručnjaku, i njegov kolega Roberto Martinez ima probleme sa povređenim igračima i biće lišen usluga Pienara, Osmana, Hiberta, Ovijeda i bivšeg igrača 'Đavola' Darona Gibsona.

'Crveni Đavoli' se na pet kola pre kraja sezone nalaze na trećoj poziciji na tabeli Premijer lige sa bodom manje od drugolasiranog Arsenala, koji ima i meč manje i bodom više od gradskog rivala, četvrtoplasiranog Mančester Sitija.

Sjajna serija od šest trijumfa u nizu Van Galovog tima je prekinuta prošlog vikenda na 'Stamford Bridžu', u nedelju (14:30) na 'Gudison Parku' pokušaće da se vrate u pobednički ritam.

'Karamele' su u sredini tabele, ali igraju u odličnoj formi u poslednje vreme, ne znaju za poraz na poslednjih pet utakmica, iz kojih su sakupili čak 13 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
King Eric
Saturday, 25.04.2015
17:16

E stvarno velika tuga jer nece igrati Januzaj....

avatar
MUFC20
Monday, 27.04.2015
10:08

Kad on igra u prvi 11 ja ne gledam meč , ili kad u toku utakmice uđe automaski se gasi link.

avatar
King Eric
Monday, 27.04.2015
16:49

Kad on udje pogledam u nebo i pitam Boga sta sam zgresio da mi to radi.

avatar
Saturday, 25.04.2015
13:02

Junajted: De Hea-Valensija, Smoling, MekNer, So- Erera, Felaini, Mata, Jang, Mata- Van Persi. Bas zbog ovakvih situacija nama su potrebna pojacanja. Nisam pametan da razumem kako se ovaj Dzons stalno povredjuje. On NE zasluzuje da igra prvu postavu Junajteda. Kad dodje Humels, Dzons mu moze grejati klupu, tj. da se rotiraju. Valensija i Klajn u rotaciji na desnom beku, Gindogan i Kerik na poziciji zadnjeg veznog, a neki napadac u rotaciji sa Runijem. Dzekson Martinez, Luiz Adrijano, Aleks Lakazet k'o poruceni za razbijaca. Depaj se takodje mora dovesti, i Nani vratiti sa pozajmice.

avatar
Blek stena
Saturday, 25.04.2015
04:22

Ništa novo. Rafael i džons ja mislim da oni zajedno nisu sposobni 5 utakmica da vežu. Ali imaju bar dobro plaćeno bolovanje od otprilike bar pola godine.

avatar
Zoran GGMU CG
Saturday, 25.04.2015
02:17

ali kad kazete i njegov kolega je u problemima zbog povreda to su sve sta ste nabrojali njima rezervni igraci i kojima imaju zamjenu muka je za nas ove povrede jedva da se sastave

avatar
Zoran GGMU CG
Saturday, 25.04.2015
02:14

pa jeli moguce taman kad smo uhvatili strasnu foru ponovo te malerozne povrede januzaj i rafa nisu problem nego blind,kerik,dzons i roho,odbrana nesigurna tesko cemo dobit ovako neugodno gostovanje

avatar
MUFC20
Friday, 24.04.2015
19:11

Šteta zbog povreda baš sad ali nadam se da će barem Blind biti spreman.

avatar
Nikola M.
Friday, 24.04.2015
18:46

Nesrećni Rafael, taman se oporavi od jedne povrede, pa ga ubrzo zadesi nova, neverovatno... Njega povrede uništiše, uopšte mu ne dozvoljavaju da se iskaže u potpunosti, a odličan je desni bek. Stvarno šteta. Izostanak Roha, Džonsa, Kerika i Blinda je takođe veliki peh, iskombinovaće Luj nešto. Ja bih voleo da prekosutra izađe ovakva postava na teren: Valensija, Mekner, Smoling i Šo, kao četvorka u poslednjoj liniji, Erera i Fela kao tandem na centru, Jang i Anhel na krilnim pozicijama, Vejn u srcu napada, a Huan iza njega. Najbolja postava dostupna u ovom trenutku.

avatar
MUFC20
Friday, 24.04.2015
19:12

Nema za njega više budućnosti u Unitedu dobar je bio potencijal ali tu su povreda a mislim i da je nizak za beka nema ni neku snagu , Valencia je tu odličan ali moramo dovesti Clyna , samo zamisli kakve ćeš bekove imati ako dovedemo Clyna , Shaw lijevo ovaj desno pa gorina uz to su jako mladi.

avatar
Nikola M.
Friday, 24.04.2015
19:41

Poslednje dve sezone mu povrede baš ne daju mira, ja se uvek ponadam kad se oporavi, rek'o neć više povrede, i uvek budem demantovan... Ne moraju bekovi biti nešto posebno visoki ili snažni, pogledaj recimo Alveša i Lama, visina ih nije sprečavala... Upravo zbog toga što se Rafael konstantno povređuje, sve su glasniji navodi u medijima da će napustiti Junajted na kraju sezone, a ako zaista i ode, morao bi se dovesti jedan desni bek, Klajn figurira kao razumna opcija. Sa Šoom i eventualno Klajnom, Junajted bi imao bekove za narednu deceniju, sasvim sigurno. Valensija se pokazao i više nego dobro, ali ako Rafael ode, morao bi se dovesti još jedan desni bek, to nije upitno.

avatar
giggsy the master
Friday, 24.04.2015
18:32

nikakav problem za lvg sastavljo je on tim i u gorim sitoacijama

avatar
Srecko Mitic
Friday, 24.04.2015
18:12

ajde bre ljudi kazite neku tekmu za vikend da i ja uzmem pare na kladzi

avatar
ruud gullit
Friday, 24.04.2015
19:27

Crvena Zvezda - Partizan: Iz 1 u 1