Van Gal je neuništiv, da li je sutra poslednji čin!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 27.12.2015.
10:50
Izvor: Sportske.net

Preživeo je smenu, ali sutra na "Old Traford" stiže Čelsi. Ovo je plan holandskog stručnjaka!

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Ni četvrti poraz u nizu nije pokolebao Van Gala, iako priznaje da je situacija veoma teška.

Kako se priča, preživeće brodolom u Stouku i voditi Junajted i sutra protiv Čelsija.

Da li je to poslednji put?

Ako izgubi, svakako jeste. Naime, Van Gal je potvrdio da bi u slučaju petog poraza u nizu podneo ostavku na mesto trenera.

"Ne moraju da me smene, sam ću otići", natuknuo je Van Gal, ali je i neprijateljski zurio u reportera koji ga je pitao da li i dalje misli da je pravi čovek da "Đavole" izvuče iz krize.

On je ocenio da je ekipa pod pritiskom i da je to razlog slabih partija.

Naravno, navijače zanima ko će biti naslednik.

Danas se mediji u Engleskoj bave navodnom željom Murinja da postane selektor "Gordog Albiona", odnosno nasledi Hodžsona posle EP narednog leta. To je samo ulje na vatru za priče da će Gigs do kraja sezone voditi klub, a da će na "Old Trafordu" probati da ubede Pepa Gvardiolu da preuzme kormilo.

Rasplet bi mogao da usledi već sutra uveče, izgleda da je Van Gal siguran makar do 20:30 kada bude završen meč sa Čelsijem.

Posle? Zavisi od rezultata...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Monday, 28.12.2015
01:00

Mutd je dominirao engleskim nogometom u zadnjih dvadeset godina. Otkad je osnovana PL osvojio je više titula nego svi drugi klubovi zajedno. Odlaskom Fergusona koji je bio više od trenera i menadžera, klub se našao u krizi igre i rezultata. Očito da se neće odmah moći vratiti na stare staze slave. Navijačka javnost hoće igru i rezultat odmah. Uložen je veliki novac u pojačanja, ali napretka još nema niti može doći odjednom. Po meni je prva greška bila što je potjeran Moyes nakon jedne sezone, a sad će biti greška ako smijene Van Gala, a još bi veća greška bila dovesti Mourinha na njegovo mjesto. Pa i Ferguson je došao u klub 1986. a prvu titulu osvojio 1993.

avatar
NIKE
Sunday, 27.12.2015
19:48

Dva kluba koji su obilježili zadnju deceniju na ostrvu. United (5 liga, 1 FA cup, LŠ, EU super kup, neznam broj liga kupa), Chelsea (4 lige, 4FA cupa, 3 liga kupa, LŠ, LE) - oni bukvalno i drže Englesku među 3 najjače lige po koeficientu, a trenutno u nikada lošijoj formi, po meni neki remi je realan ishod. De Gea i Kurtoa su najbolji pojedinci ovih ekipa po meni, mada i Smoling i Martial na jednoj te Wilian i Zuma na drugoj strani su vrijedni pomena ove sezone, ostali svi do jednog - samo džaba primaju višemilionske plaće. Takođe ne bi da uvrijedim Runija, Terija i Baneta - oni su legende, pa im se ne može mnogo zamjeriti, a i godine ih polako sustižu.

avatar
Milosch
Sunday, 27.12.2015
17:44

Verujem da bi sutra mogli da dobijemo Čelsi koji je u lošoj formi, a i lakše igramo protiv jačih ekipa. Kraj serije poraza bi bio dobra vest ali me plaši da to ne bude dodatni kredit za LvG

avatar
Sunday, 27.12.2015
17:36

СМЕЊУЈТЕ ГА БРЕ!

avatar
dushanseelny
Sunday, 27.12.2015
14:40

Zar nije bila prica da gospodin beli medved odlazi ako ne dobije Stouk i Celsi? Nekako sam kontao da je uslov za dve pobede, pobeda u prvoj tekmi ali izgleda da me logika izdala..:( Svaki poen ispusten posle Volfsburga je direktna krivica slepe maloumne uprave a meni je samo zao sto ne prodjosmo u osminu finala da nas doceka neki Bajern i da nas otrese 10:0 da svima bude jasno koliko smo nisko pali, a ovako kad te minijaturni klubovi dobijaju sa malim razlikama taj raspad je nekako prekriven. Inace ne nadajte se puno od Gigsa, on nije trener, zavrsicemo 8. sa njim..

avatar
Torr
Sunday, 27.12.2015
15:27

Ja nisam za Gigsa nikako .. Samo bi nastavio dalje sto i Van Gal.

avatar
Sunday, 27.12.2015
20:48

E pa nemoj da navijaš za Junajted, ako ćeš da se nadaš porazima 10:0 i sličnim stvarima.. I ja sam za to da Van Gal ode, ali bih više volio da smo dobili Stouk i da pobijedimo Čelsi..

avatar
Аполо
Sunday, 27.12.2015
14:33

Cak i da nekim cudom prodje nereseno ili pobedi Celsi, sta to znaci za MU? Da li cemo igrati ista bolje? Pobedice 2 tekme a onda opet vezati poraze i na kraju necemo imati kontinuitet u igri kao sto ni sad nemamo. Coveku definitivno treba dati otkaz jer prosto ekipa ne moze da se sastavi niti da se adaptira na njegove metode.

avatar
puyol
Sunday, 27.12.2015
13:26

Nema više fergija i sudija da osvajaju titule sad kad treba da se igra pošteno I nema više sudija ono raspadaju. Njima treba trener da im prvo izgradi sistem Igre nešto što fergi za 20 god. Nije uspeo. I u sampionskim danima su igrali kao tim koji se bori za opstanak. Van Gal nije ništa kriv jednostavno je preuzeo klub koji je navikao na ogromnu pomoć sudija, ovo je pravi Mančester.

avatar
MANUTD
Sunday, 27.12.2015
14:40

Dame i gospodo kako stvari stoje objasnice vam simpatizer Barselone.

avatar
Sunday, 27.12.2015
13:20

Sam ćeš otići? Da si i najmanje moralan to bi uradio dosta ranije!

avatar
Sunday, 27.12.2015
12:41

Smeniće ga svakako.Samo nisu hteli da ga smene pred derbi,inace bi vec odavno bio bivsi.On je sam sebe smenio na pocetku sezone,slaba su mu bila pojačanja za ovako zahtevnu ligu.Nije on Ferguson pa da sa prosecnim igracima uzme titulu.Svima je bilo jasno da sa Runijem koji nije u formi vec dugo i Depajem i Martialom ne moze da se osvoji titula.Treba mu iskusan napadac koji ce konstantno da daje golove i da resava male utakmice a ne da prosipa bodove protiv slabijih ekipa jer nema ko da trese mreze.A i odbrana nije medju boljim u prvenstvu.

avatar
Torr
Sunday, 27.12.2015
12:41

Nece on opet dobiti otkaz ..n Koliko ja vidim nemaju koga da postave, pitanje je dal stvarno hoce Zoze da dodje, hoce al po novinama a to znamo koliko je tacno, Gigs bi samo nastavio ovo sto trenutno radi LVG.

avatar
mrancic
Sunday, 27.12.2015
12:40

Da pobedi i da osvoji cetvrto mesto.A onda novi Junajted sa Gvardiolom ili nekim drugim trenerom.Ako preziviVan Gal ce kupiti cpica, stopera o fanzivnog veznog.Depaj u najboljem slucaju na pozajmicu.Najgora opcija da Murinjo preuzme Junajted.

avatar
Carina
Sunday, 27.12.2015
12:24

Samo treba pogledati koliko smo mi u stvari implodirali. Junajted koji ima tri poraza i dva remija u poslednjih 5 utakmica, ako ih pobedimo u ponedeljak, imacemo 7 bodova manje od njih. Sta nam ucini crni Zoze forsiranjem Fabregasa, IVanovica, Azara i Koste.

avatar
MANUTD
Sunday, 27.12.2015
12:51

Pa nista specijalno, doneo vam je samo titulu.

avatar
Carina
Sunday, 27.12.2015
16:13

Pusti jednu titulu ako posle toga treba dve godine da prodje da se tim stabilizuje.

avatar
Johan Krojf
Sunday, 27.12.2015
13:45

Pa ti igraci su vam donjeli titulu prosle godine i to dosta ubjedljivu, sta je trebao da stavi najbitnije igrace na klupu?

avatar
Sunday, 27.12.2015
11:56

Ja sam rekao da ga otpuste prije Stouka, jer će samo prosuti još 6 bodova.. Ja protiv Junajteda nikad ne navijam, pa tako neću ni sad. Nadam se pobjedi protiv Čelsija ali i Van Galovoj ostavci