Van Gal: ''Imali smo mnogo sreće''

Autor: Beta Beta
nedelja 03.04.2016.
23:22
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mančester junajteda Luj van Gal rekao je da njegova ekipa nije zaslužila današnju pobedu protiv Evertona.

Beta/Lars Poulsen/POLFOTO via AP
Beta/Lars Poulsen/POLFOTO via AP

Povezane vesti

Mančester junajted je na svom stadionu pobedio Everton sa 1:0 golom Entonija Marsijala, što je bio 1.000 gol tog kluba u istoriji Premijer lige.

"Mislim da je ovo manje-više ukradena pobeda. Nismo igrali toliko dobro. Izgledalo je da igrači nemaju svežinu, iako smo imali nekoliko dana da se pripremimo. Nikada ne znate u kakvom stanju će se igrači vratiti posle pauze zbog obaveza reprezentacija. Postigli smo lep gol i zadovoljan sam pobedom, ali Everton je mogao da postigne dva gola i mislim da smo mi danas bili srećniji", rekao je Van Gal za Skaj Sports.

Van Gal je dodao da Everton nije igrao kako je očekivao, zbog čega je ekipa morala da promeni igru u drugom poluvremenu.

"Ipak, igrali smo mnogo lošije protiv nekih drugih ekipa ali pobeda je najvažnija stvar. Da smo danas izgubili pobeda protiv Mančester sitija ne bi vredela. Sada smo još u igri i do kraja imamo četiri utakmice na Old Trafordu"
, rekao je on.

Junajted je peti na tabeli sa 53 boda i ima bod manje od Sitija na četvrtom mestu, koje vodi u kvalifikacije u Ligu šampiona.

Pre početka utakmice održana je kratka ceremonija tokom koje je južna tribina Old Traforda dobila ime po legendarnom igraču Mančester junajteda Bobiju Čarltonu. Navijači su napravili koreografiju uz natpis na tribinama "ser Bobi", a 68-godišnji Čarlton je na centru terena prisustvovao ceremoniji.

Čarlton je odigrao 758 utakmica za Junajted i postigao 249 golova.

"Pre utakmice sam rekao igračima da moramo da poklonimo pobedu Bobiju. Ovo ne bi bio fantastičan dan da smo izgubili. Bio je veoma zadovoljan u svlačionici", rekao je Van Gal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steph22
Monday, 04.04.2016
14:35

Imacemo mi srece jedino ako ti odes.

avatar
Monday, 04.04.2016
13:04

Јунајтед је имао контролу над мечом, али и одређену дозу среће. Руку на срце, мислим да је Колмен морао боље да интервенише код гола, а за голмана Евертона и да не причам-буквално је угурао лопту у мрежу...

avatar
Torr
Monday, 04.04.2016
09:38

Sa ovakom igrom ici u LS , slidi opet ispadanje u grupi.

avatar
Monday, 04.04.2016
08:56

Nadamo se posljednje 4 tvoje utakmice na Old Traffordu!

avatar
Amstaff84
Sunday, 03.04.2016
23:55

Ovaj covek je lakrdija. Celu sezonu se Junajted provlaci. Zahvaljujuci De Gea-i i sreci Junajted je na visokoj 5 poziciji. Mislim da na kraju sezone nece biti tu, par mesta nize.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 04.04.2016
10:26

Biće 4-ti na kraju! Bolje Junajted nego Siti.