Van Gal ima ličnih problema sa Falkaom?

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 15.12.2014.
12:09
Izvor: Sportske.net

Falkao ni juče nije bio starter, iako je objavljeno da je potpuno spreman, pa su mediji počeli da "njuškaju" oko tog slučaja i čini se da su pronašli neku pikanteriju.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kolumbijski mediji tvrde da Van Gal ima neki problem lične prirode sa Falkaom, zato što je juče dao prednost mladom Vilsonu!

U Kolumbiji smatraju da je mladić odigrao loše, te da igrač takvog kalibra ne može da bude ispred Tigra!

Još jedan "trag" mogle bi da budu i izjave trenera i igrača koje su bile jako pozitivne na početku, a sada ih uopšte nema, naročito posle Van Galove tvrdnje da je Falkao zapušten.

Izvori bliski Kolumbijcu tvrde da je Falkao nezadovoljan što nema tretman koji bi bio malo prijateljskiji, i ne oseća podršku, iako se vraća iz teške povrede, dok je Van Galov stav jasan - nisi spreman, ne igraš, ne zanima me kako se zoveš.

Ovo su možda sve spekulacije i konstrukcije nekog novinara, ali se ipak čini da je odnos Van Gala i Falkaoa zahladneo. Da li će Kolumbijac uspeti da se izbori za minutažu?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RamboBabaManUtd
Monday, 15.12.2014
13:27

Ovo je cista glupost ! Novinari su besni na Van Gal-a zbog toga sto ih ne **** 2%, pa sad izmisljaju svakakve gluposti samo da bi uticali na pozitivnu energiju koje ima u izobilju, pogotovo posle pobede nad najvecim rivalom.