Van Gal hvali timski duh

Autor: Beta Beta
utorak 17.02.2015.
10:13
Izvor: Beta

Nakon preokreta i pobede nad Prestonom, Van Gal je pohvalio timski duh svoje ekipe.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Trener Mančester junajteda Luj van Gal pohvalio je "timski duh" svojih igrača, koji su posle preokreta uspeli da pobede trećeligaša Preston i plasiraju se u četvrtfinale FA kupa.

Mančester junajted je sinoć na gostujućem terenu pobedio Preston sa 3:1. Domaći su poveli u 47. minutu golom Skota Lairda, a izjednačio je Ander Erera u 65. minutu.

Maruan Felaini doneo je vodjstvo Junajtedu u 72. minutu a konačan rezultat postavio je Vejn Runi iz penala u 88. minutu.

"Zadovoljan sam prvim poluvremenom pošto smo protivnku dozvolili samo jednu šansu. U drugom delu igre smo nesrećno primili gol, ali nakon toga smo pokazali neverovatni timski duh, promenili smo igru i oštrinu i to je bilo rešenje. Postigli smo fantastične golove ali imali smo i malo sreće", rekao je Van Gal, preneli su britanski mediji.

Mančester junajted će u četvrtfinalu FA kupa na svom terenu igrati protiv Arsenala, 7. ili 8. marta.

Za mesto u polufinalu igraće još Liverpul - Blekburn, Bredford - Reding i Aston Vila - Vest Bromvič Albion.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_LlFYA5fTdp
Tuesday, 17.02.2015
11:48

Nadam se da će Herera dobijati više prilike,zaslužio je,Di Marija je bio dobar,mislim da LVG treba probati Runija i Vilsona u napadu,znam da SAF ne bi imao problema da to uradi i sa ovim napadačima.Što se tiče Falkaa,bojim se da ovo liči na situaciji sa Toresom,treba dobiti još koju priliku,volio bih da vrati karijeru na pravi put,sjajan je igrač bio,ali pod pritiskom pod kojim se nalazi biće još teže.Pozajmica traje do maja i ako se do tada drastično ne popravi,sigurno je da neće biti otkupljen.