Van Gal: "Falkao ne mora da igra!"

Autor: Janko Glavonjić
subota 22.11.2014.
17:00
Izvor: Sportske.net

Luj Van Gal rekao je danas da skupa akvizicija Radamel Falkao ne mora da igra kada nije spreman.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Radamel Falkao je nastavio da oseća posledice teške povrede kolena i u Mančester Junajtedu. Kolumbijac je duže bio van terena nego na terenu od kako je prešao u Junajted, ali menadžer Junajteda Luj Van Gal ističe da je to i očekivao.

"Kada smo dovodili Falkaa, očekivali smo da neće biti 100% spreman i da će se možda povređivati. Ipak, on poseduje ogroman kvalitet i morali smo da reagujemo", rekao je Van Gal.

Holanđanin je onda ipak rekao da bez obzira na reputaciju Kolumbijac ne mora da igra.

"Falkao ne mora da igra i neće igrati dok nije spreman. Moj cilj je da iz igrača izvlačim maksimum, a to ne mogu ako on nije spreman.

I u Holandiji su me nekada kritikovali jer ne igraju neka "imena". Mene to ne zanima, ja ne pitam igrača kako se zove, nego da li je spreman, i samo kad je spreman može da igra
", jasan je Van Gal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kalegospodarvremenabrateuuuuu
Saturday, 22.11.2014
23:33

da si dosledan tome sto pricas , onda ti nebi igrao igrac koji je apsolutno van formr a to je RVP . Tako da onda nisi iskren !

avatar
PintoDaCosta
Sunday, 23.11.2014
12:38

Da je zdrav Radamel mislis da bi Van Persi igrao? Vidis da ubacuje mladog igraca umesto njega i da ga je stavio na transfer listu druze...

avatar
Saturday, 22.11.2014
23:11

Pa u pravu je, do Nove godine ce da se oporavi, a onda u drugom delu sezone krece da ''gazi'' :D

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Saturday, 22.11.2014
18:10

Kod nas u reprezentaciji igraju imena..da li je spreman..da li igra u klubu gde se nalazi i da li uopste u istom ulazi sa klupe ili uopste nije u protokolu to nema veze..!? Isto stanje je i u klubovima po Srbiji..igraju mamini i tatini sinovi..a momci koji moze teren da izoru gledaju sa klupe!!